Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο ΠΑΟΚ: Αναχώρησε για Πάτρα

ΠΑΟΚ: Αναχώρησε για Πάτρα

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς κυπέλλου κόντρα στον Προμηθέα και αναχώρησε για την Πάτρα.

«Στη διάρκεια της σεζόν χάσαμε αρκετά παιχνίδια στο τέλος, οπότε η εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε στο Λαύριο και με τον τρόπο που ήρθε, τόνωσε την ψυχολογία της ομάδας. Έχουμε μπροστά μας και πάλι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά είναι κάτι διαφορετικό» είπε ο άμεσος συνεργάτης του Άρη Λυκογιάννη, Σάββας Νερατζάκης για το ματς και πρόσθεσε:

«Είναι άλλο πράγμα το Κύπελλο, είναι ένας νοκ άουτ αγώνας, οπότε είναι σαν τελικός αυτό το παιχνίδι για μας. Είναι θετικό που δεν έχουμε προβλήματα και απουσίες, κάναμε μεγάλη προσπάθεια για την ενσωμάτωση του Phil Greene και πιστεύουμε ότι προσαρμόστηκε και θα ανταποκριθεί. Είναι δεδομένη η ποιότητα του Προμηθέα, αλλά έχουμε κάνει τα πλάνα μας, χρειάζεται υπομονή και αφοσίωση και στις δύο πλευρές του παρκέ για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, που αναχώρησε ήδη για την Πάτρα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Demetre Rivers, Anthony Lee, Phil Greene IV, Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Καμπερίδης, Marvin Jones, Βασίλης Τολιόπουλος και Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…