Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός – Μονακό: Δυο ομάδες που κάνουν μεγάλες ζημιές [pic]

Παναθηναϊκός – Μονακό: Δυο ομάδες που κάνουν μεγάλες ζημιές [pic]

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μονακό στο ΟΑΚΑ, σε ματς που διεξαχθεί την Τρίτη 1/2 στις 21:00 ώρα Ελλάδος. Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής Euroleague, με τις δυο ομάδες να έχουν ένα βασικό κοινό χαρακτηριστικό. Νικούν πάντα εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Η γαλλική ομάδα την 23η αγωνιστική δυσκόλεψε όσο μπορούσε τη Ρεάλ ωστόσο έχασες από δικά της λάθη έπειτα από δυο παρατάσεις. Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, επικράτησε άνετα της Μπασκόνια, πιάνοντας τρομερή απόδοση για τρία δεκάλεπτα.

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, έχει μέχρι στιγμής 10 νίκες και 12 ήττες σε 22 αγώνες που έχει δώσει στην Ευρωλίγκα την εφετινή παρθενική της σεζόν. Από την άλλη οι «πράσινοι» παρά το καλό μομέντουμ των τελευταίων ημερών παραμένουν  στην 17η και προτελευαία θέση της διοργάνωσης, έχοντας ρεκόρ 5-15.

Αναμφίβολα οι Μάικ Τζέιμς και Άλφα Ντιαλό είναι τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης, καθώς έχουν φορέσει την πράσινη φανέλα. Ωστόσο ο Άλφα Ντιαλό δεν πρόλαβε να δώσει κάποιο επίσημο ματς, καθώς ο Παναθηναϊκός τον αποδέσμευσε υλοποιώντας την επιθυμία του.

pao monaco amyna scaledpao monaco epithesi scaled

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…