Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ομολόγησε ο 23χρονος την δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Ομολόγησε ο 23χρονος την δολοφονία του 19χρονου Άλκη

19xronos

Ομολόγησε ο 23χρονος που συνελήφθη νωρίτερα για την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Είχε προσαχθεί χθες το βράδυ από τις αρχές, ενώ τον αναγνώρισε φίλος του 19χρονου – επίσης θύμα της επίθεσης τα ξημερώματα της Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής ομολόγησε πως αυτός έδωσε το χτύπημα που έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου 19χρονου.

Σεσημασμένος ο φερόμενος ως δράστης
Σε σύλληψη μετατράπηκε – το μεσημέρι της Τετάρτης – η προσαγωγή 23χρονου Αλβανού, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε τον 19χρονο Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής έχει απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν με την παραβατική του συμπεριφορά.

Πιο συγκεκριμένα, έχει συλληφθεί το 2019 για επίθεση οπαδικού χαρακτήρα, ενώ εκκρεμεί και δίκη για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Πρόκειται και πάλι για συμπλοκή και μαχαιρώματα με οπαδούς άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης, κοντά στο ίδιο σημείο με τη δολοφονία του Άλκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 23χρονος φέρεται, άλλωστε, να ανήκει σε σκληροπυρηνικό σύνδεσμο, ενώ είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των αυτοκινήτων των δραστών.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα την Πέμπτη, ενώ οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζονται και για τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών στη δολοφονία.

Με μακριά λεπίδα η δολοφονία του Άλκη
Την ώρα που ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής ομολογούσε πως εκείνος ήταν το πρόσωπο που έδωσε το χτύπημα και έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου 19χρονου, νεότερες πληροφορίες ανατρέπουν ότι η δολοφονία έγινε με δρεπάνι.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, το φονικό όπλο ήταν μία μακριά λεπίδα, η οποία βρέθηκε λίγη ώρα μετά τη δολοφονία σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, η λεπίδα χτύπησε στο πόδι τον 19χρονο Άλκη – κόβοντάς του αρτηρία – με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Έρχονται δύο ακόμη συλλήψεις
Πολύ κοντά στη σύλληψη ακόμη δύο ατόμων βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Οι φίλοι του δολοφονημένου νέου – που έπεσαν επίσης θύματα ξυλοδαρμού τα ξημερώματα της Τρίτης – φέρονται να έχουν αναγνωρίσει και άλλα πρόσωπα, με αποτέλεσμα πλέον να έχουν ταυτοποιηθεί οι περισσότεροι εκ των δραστών.

Σημειώνεται, άλλωστε, πως οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη διαδρομή των αυτοκινήτων με τα οποία έφτασαν και έφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι δράστες.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…