Κεντρική Γυναίκες Ολυμπιακός: Υποδέχεται τη Μπουρζ σε ματς ιστορικής σημασίας [pic]

Ολυμπιακός: Υποδέχεται τη Μπουρζ σε ματς ιστορικής σημασίας [pic]

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπουρζ στο πλαίσιο της φάσης των «8» του Eurocup γυναικών. Η ελληνική ομάδα είναι η μόνη που πέρασε το σκόπελο των ομίλων και συνέχισε και με τους «16». Από την άλλη η γαλλική προελαύνει σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχει, εγχώρια ή ευρωπαϊκή. Έχει μόνο 2 ήττες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Eurocup.

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής είναι αήττητος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ στο Eurocup γυναικών έχει κάνει τις δυο εφετινές του ήττες. Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς έχει δείξει κάποια καινούργια πράγματα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η γαλλική ομάδα. Η Μπουρζ στηρίζεται στον κορμό γηγενών παικτριών, με το γαλλικό μοντέλο παραγωγικής διαδικασίας να είναι από τα κορυφαία.

Οι «ερυθρόλευκες» έχουν ήδη γράψει ιστορία καθώς για πρώτη φορά πέρασαν στη φάση των «8» της διοργάνωσης. Από την άλλη η Μπουρζ έφτασε στα προκριματικά μια ανάσα από την Ευρωλίγκα και είναι στην πρώτη θέση στο ranking του Eurocup.

Το παιχνίδι θα γίνει στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ και θα ξεκινήσει στις 18:00. Τέλος, θα υπάρχει και διαδικτυακή μετάδοση από το κανάλι της FIBA  στο Youtube.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…