Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Ο Κένι Ουίλιαμς κάνει χαρούμενο τον Κολοσσό

Ο Κένι Ουίλιαμς κάνει χαρούμενο τον Κολοσσό

Κολοσσός Ουίλιαμς

Ο Κένι Ουίλιαμς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης του Κολοσσού H Hotels στην Πάτρα επί του Απόλλωνα Oscar. Ο Αμερικανός συνέχισε το σερί του με τρίποντα, μπαίνοντας παράλληλα στην πρώτη 15άδα της σχετικής λίστας της ομάδας της Ρόδου στη Stoiximan Basket League.

Ο 25χρονος γκαρντ είχε για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι ένα τουλάχιστον εύστοχο τρίποντο, τελείωσε το ματς της Πάτρας με 2/5 και φτάνοντας τα 43 εύστοχα «έπιασε» στη 15η θέση της σχετικής λίστας τον Νίκο Παππά. Ο νυν γκαρντ της ΑΕΚ χρειάστηκε 52 αγώνες και 111 σουτ για να φτάσει τα 43 εύστοχα τρίποντα στη διετία 2009-11 ενώ ο Ουίλιαμς χρειάστηκε μόλις 14 παιχνίδια και 100 σουτ, αφού εκτελεί με 43%.

Ο Ουίλιαμς είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες της φετινής Stoiximan Basket League με μέσο όρο 3+ εύστοχων τριπόντων. Έχει 3,07 και είναι πίσω μόνο από τους Νεμάνια Νέντοβιτς (3,36), Ολιβιέ Χάνλαν (3,09) και Τόνι Ντάγκλας (3,09). Είναι η πρώτη φορά, με τα σημερινά δεδομένα, που ένας παίκτης του Κολοσσού H Hotels έχει μέσο όρο 3+ εύστοχων τριπόντων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…