Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού

Λιγνάδης

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού από το σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης όπου κρατείται.

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου ξεκινά η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικρό Ορκωτό της Αθήνας. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για τέσσερις υποθέσεις βιασμών και σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν από τον ΑΝΤ1, σε λίγες ημέρες -πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη- θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό από τις φυλακές της Τρίπολης.

Το σχέδιο μεταγωγής του έχει ήδη ετοιμαστεί. Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ένα 24ωρο σχέδιο προστασίας για τον σκηνοθέτη, καθώς θα τον φυλάνε πολλοί αστυνομικοί τόσο καθ’ οδόν από τις φυλακές Κορυδαλλού προς το δικαστήριο καθώς και καθ’ όλη τη διάρκεια που θα μείνει στην Αθήνα.

Το κελί του Δημήτρη Λιγνάδη θα βρίσκεται στην Α’ πτέρυγα των φυλακών, καθώς η παρουσία του κρίνεται εκεί πιο ασφαλής.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα ο Γιάννης Βλάχος, δικηγόρος των δύο ανδρών που ζουν στο εξωτερικό και κατήγγειλαν τον Δημήτρη Λιγνάδη. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι πελάτες του θα παραστούν στη δίκη και ότι από πλευράς τους δεν θα ζητηθεί αναβολή της διαδικασίας.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…