Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ντόρσεϊ στο ebasket.gr: «Θέλουμε όλους τους οπαδούς μας! Αφήστε τους να έρθουν!»

Ντόρσεϊ στο ebasket.gr: «Θέλουμε όλους τους οπαδούς μας! Αφήστε τους να έρθουν!»

Ντόρσεϊ

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές. Ο ομογενής γκαρντ σημείωσε 19 πόντους και 1 ριμπάουντ. Στο σουτ είχε 5/8 δίποντα , 2/5 τρίποντα και 3/3 βολές.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο γκαρντ των Ερυθρόλευκων παραχώρησε δηλώσεις στο ebasket.gr και στάθηκε στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού. Τέλος υπογράμμισε ότι πρέπει οι φίλοι της ομάδας να μπορέσουν να έρθουν στο ΣΕΦ.

Αρχικά ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε για την έκβαση της αναμέτρησης και τη μεγάλη νίκη των Ερυθρόλευκων λέγοντας πως: «Αισθάνομαι ότι ήταν μια καλή νίκη! Μια μεγάλη νίκη! Είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια μας και έτσι προστατεύσαμε και το σπίτι μας. Νιώθω ότι για την υπόλοιπη σεζόν θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την πορεία. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτήν την αυτοπεποίθηση και να συνεχίσουμε έτσι».

Σχετικά με τις εναλλαγές στο σκοράρισμα και το χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός; Ο Ντόρσεϊ είπε: «Υπήρχαν πολλές αλλαγές στο προβάδισμα και στο σκορ. Δεν σταματήσαμε, συνεχίσαμε να αγωνιζόμαστε . Μετά ανέβαιναν αυτοί , μετά εμείς και συνεχίσαμε έτσι να παλεύουμε. Νομίζω ότι αυτόν τον χαρακτήρα πρέπει να έχουμε για τους επόμενους αγώνες που έρχονται».

Τέλος ο ομογενής γκαρντ έριξε και την… σπόντα του στην πολιτεία αναφορικά με τον κόσμο που μπορεί να παρακολουθήσει τους αγώνες στη χώρα μας εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη.

«Δεν αφήνουν όλους τους οπαδούς να έρθουν να δουν τα παιχνίδια , είναι μόνο 1000 από αυτούς μέσα στο γήπεδο . Θα πρέπει να κάνουν άρση αυτού του νόμου για να έρθουν όλοι ξανά στα παιχνίδια και να δω ξανά γεμάτο το γήπεδο», υποστήριξε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

dorsey mazi mou
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μαζί με τον συντάκτη του ebasket.gr Αναστάση Κατσαβό

Επιμέλεια μετάφρασης: Άνθεα Κούρου για το ebasket.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…