Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Νίκος Βέρτης: Έχασε τη δικαστική διαμάχη με πρώην συνεργάτη

Νίκος Βέρτης: Έχασε τη δικαστική διαμάχη με πρώην συνεργάτη

Βέρτης
Έχασε το δικαστήριο ο Νίκος Βέρτης που είχε με πρώην συνεργάτη του για καταβολή δεδουλευμένων, ο οποίος του ζητούσε ποσό ύψους 300.000 ευρώ.

Ο πρώην συνεργάτης εργαζόταν ως οικονομικός διευθυντής στην επιχείρηση του τραγουδιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες από “Το Πρωινό”, παράλληλα με την καλλιτεχνική του δραστηριότητα, ο Νίκος Βέρτης έχει μια εταιρία παραγωγής συναυλιών, η οποία ενοικιάζει εξοπλισμό για αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Ο συνεργάτης του δικαιώθηκε πρωτόδικα, έχει ήδη εισπράξει μέσω νομικών κινήσεων ποσό ύψους 215 χιλιάδων ευρώ, ενώ για τις υπόλοιπες 85 χιλιάδες ευρώ αναζητούνται περιουσιακά στοιχεία ώστε να κατασχεθούν.

Την υπεράσπιση του Νίκου Βέρτη πλέον ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είπε:

“Αγνοώ τη νομική αυτή εξέλιξη, διότι το αστικό μέρος της υπόθεσης δεν το χειρίζομαι εγώ. Εγώ χειρίζομαι τα ποινικά μέρη της υποθέσεως.

Μεταξύ αυτών είχαμε και ένα δικαστήριο την Τρίτη που μας πέρασε στη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν κατηγορούμενη η πρώην δικηγόρος του κ. Βέρτη, η οποία τώρα εκ των υστέρων είναι δικηγόρος της άλλης πλευράς. Γι’ αυτό τον λόγο ήταν και κατηγορούμενη για το αδίκημα της απιστίας.

Η δίκη ανεβλήθη επειδή ενώ μας είχε διαβεβαιώσει ότι ήθελε αναβολή, εμφανίστηκε στο δικαστήριο θέλοντας να γίνει η δίκη. Όμως εμείς ήμασταν ανενημέρωτοι γιατί η συνεργάτης της μας ενημέρωσε ότι θα ζητήσει αναβολή και το δικαστήριο ανεβλήθη για τις 25/10/2022. Εκείνο που μπορώ να σας πω από τη μελέτη των ποινικών υποθέσεων πως ο Νίκος Βέρτης έχει δίκιο από την αρχή μέχρι το τέλος”.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…