Κεντρική Γυναίκες Μπουρζ: Στην Αθήνα η εντυπωσιακή αντίπαλος του Ολυμπιακού

Μπουρζ: Στην Αθήνα η εντυπωσιακή αντίπαλος του Ολυμπιακού

Μπουρζ

Ο Ολυμπιακός διασταυρώνεται με τη Τανγκό Μπουρζ Μπάσκετ στη φάση των «8» του Eurocup γυναικών. Οι Γαλλίδες είναι στην Αθήνα από τη Δευτέρα 21/2. Μάλιστα πραγματοποίησαν και την προπόνησή της Τρίτης στο ΣΕΦ.

Οι παίκτριες της γαλλικής ομάδας έμειναν εντυπωσιασμένες από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού. Ακόμα, έκαναν και ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας, όπου έδειξαν στο κοινό τους το φαληρικό γήπεδο.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, είναι πρώτη στο γαλλικό πρωτάθλημα με 11 νίκες και 2 ήττες. Μάλιστα προέρχεται από νίκη με 76-64 επί της Φλαμς Κάρολο που συμμετείχε επίσης στο Eurocup γυναικών. Προελαύνει σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει. Έχει ως βασικό άξονα το εγχώριο μοντέλο παραγωγικής διαδικασίας που είναι ένα από τα ισχυρότερα της Ευρώπης, αν όχι το κορυφαίο. Επίσης, έχει κατακτήσει 25 εγχώριους τίτλους, 4 Ευρωλίγκες γυναικών και ένα Eurocup γυναικών.

Το παιχνίδι, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23/2 στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ και θα ξεκινήσει στις 18:00. Ο Ολυμπιακός πέρα από κάθε άλλη φορά έχει την ανάγκη της συμπαράστασης του κόσμου του. Το παιχνίδι μεταδίδεται και διαδικτυακά από το YouTube της FIBA.

Η δημοσίευση της Μπουρζ:

📍 Καλώς ήρθατε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Ολυμπιακού (Αθήνα)! #EurocupWomen #FiertéTango

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…