Κεντρική Διεθνή ΜΜΕ από το Ισραήλ: Φυγαδεύτηκαν παίκτες και Σφαιρόπουλος

ΜΜΕ από το Ισραήλ: Φυγαδεύτηκαν παίκτες και Σφαιρόπουλος

Σφαιρόπουλος

Τρομερά πράγματα στο Ισραήλ! Αυτή τη φορά δεν είναι οι επεμβάσεις στην Παλαιστίνη. Είναι ο εσωτερικός πόλεμος που υπάρχει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ από τους οπαδούς προς τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά και τους παίκτες.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η Μακάμπι αποκλείστηκε από τη Χάποελ Τελ Αβίβ από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ηττήθηκε με 90-80 κι έτσι δεν κατάφερε να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Μετά από αυτό το ματς, ορισμένοι οπαδοί ένιωσαν ότι το ποτήρι ξεχείλισε. Έτσι επιτέθηκαν φραστικά στον Έλληνα τεχνικό και τους παίκτες του. Μάλιστα, τα πράγματα έφτασαν σε τέτοιο σημείο, που τεχνικό επιτελείο και παίκτες αποχώρησαν από άλλη είσοδο και με αστυνομική συνοδεία.

Πάντως, ερωτηθείς για το αν αυτό είναι το τελευταίο του ματς, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, απάντησε στα ΜΜΕ του Ισραήλ, ότι αυτό είναι απόφαση της διοίκησης.

Αναλυτικά τα όσα σχολιάζουν τα ΜΜΕ στο Ισραήλ:

Το SPORT5

«Οι παίκτες έμειναν παγιδευμένοι στα αποδυτήρια μετά από την ήττα, καθώς ένας αριθμός οπαδών προσπάθησε να εισβάλει σε αυτά, βρίζοντάς τους. Η ασφάλεια του γηπέδου ανέλαβε δράση, οι παίκτες φυγαδεύτηκαν από μία πίσω πόρτα, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποχώρησε με συνοδεία για να φτάσει ασφαλής στο αυτοκίνητό του»

Η Walla

«Στη διάρκεια της σεζόν υπήρχε η σκέψη να απολυθεί ο Σφαιρόπουλος, όμως η ομάδα προτίμησε να συνεχίσει με εκείνον και να του δείξει εμπιστοσύνη. Απόψε αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο με συνοδεία, κάτω από ύβρεις από τους εξοργισμένους οπαδούς»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…