Κεντρική Basket League Μέξας: «Είμαστε σε φάση αναδόμησης»

Μέξας: «Είμαστε σε φάση αναδόμησης»

Μέξας

Ο Ηρακλής ετοιμάζεται για τριήμερο στην Αθήνα, καθώς εκτός από το Περιστέρι που αντιμετωπίζει αύριο, υπάρχει και η εξ αναβολής αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Μέξας, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, τόνισε: «Μετά από μια μακρά περίοδο, χωρίς παιχνίδια για την ομάδα μας, έχουμε μπροστά μας, έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο, που το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση, έπειτα από τις τελευταίες νίκες και εμφανίσεις.

Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε σε μια φάση αναδόμησης, με αποχωρήσεις και προσθήκες παικτών. Οι προσθήκες θα γίνουν σύντομα και περισσότερες. Είναι μια αναμέτρηση, στην οποία θα προσπαθήσουμε να δούμε κάποια πράγματα, τα οποία δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό. Να τα εκτελέσουμε, όσο γίνεται καλύτερα, να δείξουμε ένα πρόσωπο πιο μαχητικό και πιο κοντά σ’ αυτό, που θέλουμε γενικότερα, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο τέλος. Σίγουρα είμαστε σε μια περίεργη φάση, αλλά πιστεύουμε ότι πλησιάζει η στιγμή που θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε σαν κανονική ομάδα, μέσα στο παρκέ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα

Ένταση προκλήθηκα μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα στο φινάλε του Παναθηναικός – Ολυμπιακ…