Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Μέγκι Ντρίο: «H Ταραμπάνκο κέρδισε άδικα το GNTM»

Μέγκι Ντρίο: «H Ταραμπάνκο κέρδισε άδικα το GNTM»

Survivor

Η Μέγκι Ντρίο σχολίασε τη συμμετοχή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο «Survivor», στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!».

Το μοντέλο, που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Greece’s Next Top Model», αποκάλυψε και τις προτάσεις που έχει δεχθεί η ίδια από ριάλιτι σόου.

Πιο συγκεκριμένα, η Μέγκι Ντρίο, δήλωσε:

«Για την Κάτια νομίζω γενικά, ότι έχει γίνει το ριάλιτι το new trend. Αυτό πιστεύω εγώ.Δεν είναι παίκτρια του Survivor, είναι για δεύτερη φορά παίκτρια του Survivor, με προβλήματα στην υγειά της άρα εδώ τι κοιτάμε και τι βλέπουμε;

Μια κοπέλα, η οποία δεν έχει ταυτότητα καθόλου κατ’ εμε άδικα κέρδισε το GNTM. Kατ’ εμέ αυτά δεν είναι δηλαδή τα μοντέλα, τα οποία θέλουν τόσο πολύ να γίνουν μοντέλα. Έκανε μια προσπάθεια να γίνει παρουσιάστρια τέλος πάντων, σε ένα κανάλι που εγώ είπα καλά έκανε και άρπαξε αυτή την ευκαιρία άλλα η επιστροφή της στο Survivor φέτος νομίζω ήταν τεράστιο φάουλ. Όσο κι αν ήταν το χρηματικό ποσό, δεν έπρεπε να το δεχτεί για μένα».

Για το αν έχει δεχθεί πρόταση να συμμετάσχει και αυτή στο ριάλιτι επιβίωσης, η Μέγκι Ντρίο απάντησε:

«Φυσικά. Και πέρυσι με την αποχώρηση της Κάτιας και πριν την είσοδο της Κάτιας και γενικά μου έχει γίνει δυο χρόνια σερί πρόταση και δεν μπορώ να σου πω ότι δεν ήταν και καλά τα λεφτά. Τώρα τι 10.000 την εβδομάδα τι 4.000 που μου πρότειναν έμενα, είναι μεγάλα τα ποσά. Το ζήτημα είναι, ότι εγώ δεν έχω μπει σε κανέναν ριάλιτι μετά το GNTM, γιατί έχω αποδείξει ότι προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται».

Σε ερώτηση για τη Μαρία Μιχαλοπούλου, το μοντέλο που έλαβε μέρος στο ριάλιτι «Φάρμα», η Μέγκι Ντρίο σχολίασε:

«Τώρα τι να πεις. Τα κορίτσια προσπαθούν λίγο να μείνουν στην επικαιρότητα, να βγάζουν χρήματα. Απλά καταντά λίγο σούπα, “καίγεται” κιόλας ο άνθρωπος»

Τέλος, η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε, ότι δέχθηκε πρόταση και από τη Φάρμα για τη φετινή σεζόν, την οποία και απέρριψε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…