Κεντρική Basket League Μέχρι 2.000 θεατές στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας [pic]

Μέχρι 2.000 θεατές στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας [pic]

ΕΣΚΑ

Έγινε δεκτό το αίτημα της ΕΟΚ.. Όπως ανακοινώθηκε απο την ΓΓΑ μέχρι 2.000 εμβολιασμένοι θεατές και 100 ανεμβολιαστοι ανήλικοι στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει το ΦΕΚ:

Εξαίρεση, ειδικά για το Final 4 του Κυπέλλου μπάσκετ, στην ΚΥΑ με τα μέτρα που θα ισχύουν από την προσεχή Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου (ΦΕΚ Β’ 607, 12/02/2022).

Ειδικώς επιτρέπεται η διεξαγωγή αγώνων του Final 4 του Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης Ανδρών στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης στις 18 και 20 Φεβρουαρίου 2022 που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) με ανώτατο όριο πληρότητας του γηπέδου τους 2.000 φιλάθλους, σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΟΚ όπως αναρτάται στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο θεατές, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9 και έως 5% του επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανηλίκους.

Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου pcr ή rrapid test ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

new KYA 2102 page 0042 0

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…