Κεντρική Basket League Μαυροκεφαλίδης: «Ο Μποντιρόγκα με έκανε να κλαίω δύο ώρες, μπορούσα να παίξω στο ΝΒΑ»

Μαυροκεφαλίδης: «Ο Μποντιρόγκα με έκανε να κλαίω δύο ώρες, μπορούσα να παίξω στο ΝΒΑ»

basket league

Στην εκπομπή «pick n roll» της Cosmote TV μίλησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Stoiximan Basket League, το απωθημένο του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα ο ίδιος αποκάλυψε και ένα περαστικό με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του άσου του Τρίτωνα:

Για την απόφαση να αγωνιστεί στην Α2: «Είναι καλό που έκανα στην άκρη νομίζω γιατί έδωσα χώρο σε άλλα παιδιά, νομίζω αν έμενα στον Ιωνικό θα “έτρωγα” χρόνο από άλλα παιδιά».

Για τον στόχο του Τρίτωνα: «Σίγουρα ο στόχος είναι άνοδος. Έχουμε τα φόντα να το κάνουμε και θα βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Για το μεγαλύτερο απωθημένο του: «Έχω απωθημένα όπως όλοι οι άνθρωποι, νομίζω ότι θα μπορούσα να παίξω στο ΝΒΑ».

Για ένα περιστατικό που τον έκανε να κλάψει με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα: «Με πίστευε πολύ σαν παίκτη και όταν σε ένα ματς ήμουν κακός στο πρώτο ημίχρονο και μπήκαμε στα αποδυτήρια “όρμηξε” σε μένα αποκλειστικά, δεν έκλαψα εκεί, έπαιξα κιόλας πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε, αλλά η Ρώμη είναι μεγάλη πόλη και έχει κίνηση και από την ώρα που μπήκα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσω σπίτι, δύο ώρες πόσες ήταν, έκλαιγα. Ήταν το ίνδαλμά μου, τεράστιος παίκτης. Το έκανε αυτός, αν το έκανε κάποιος άλλος ίσως να μην το έπαιρνα τόσο μέσα μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο σε όλα τα παιχνίδια

Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο θα διεξάγονται  τα παιχνίδια της Basket League. Σε αλλα…