Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Μαυροειδής: «Θα παίξουμε σαν ΑΕΚ και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας»

Μαυροειδής: «Θα παίξουμε σαν ΑΕΚ και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας»

Μαυροειδής

Η ΑΕΚ παρά τα πολλά προβλήματά της, βρίσκεται στο Ηράκλειο προκειμένου να διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Δημήτρης Μαυροειδής, γνωρίζει τις δυσκολίες, αλλά δηλώνει έτοιμος για να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε πολύ χαρούμενες αναμνήσεις από το Ηράκλειο. Θα θέλαμε να τριτώσει το καλό, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε πολλά προβλήματα. Έχουμε μάθει όμως όλη τη χρονιά να ζούμε με αυτά. Θα παίξουμε σαν ΑΕΚ, θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Ο Ολυμπιακός είναι τοπ επιπέδου ομάδα της Ευρωλίγκας, αλλά η ιστορία έχει δείξει πως το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Το 2004 εγώ κι ο Πρίντεζης ήμασταν πιτσιρικάδες, πέρασαν 18 χρόνια για να ξαναγίνει Final 4 και μακάρι στο μέλλον να γίνει Final 8».

«Για μένα ήταν ξεχωριστό γιατί πήραμε δύο Κύπελλα στον τόπο καταγωγής μου. Θα είναι δύσκολο να πάρουμε και τρίτο. Μακάρι να δώσει δύναμη σε μένα και την ομάδα η πατρίδα μου».

«Ο φετινός στόχος της ΑΕΚ ήταν η είσοδος στο νέο γήπεδο, ίσως να φτιάξει και ένα ρόστερ με νέα παιδιά. Κανένα Κύπελλο ή πρωτάθλημα δεν σώζει τη χρονιά της ΑΕΚ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…