Κεντρική Basket League Μαυροειδής: 30ος σε αγώνες και 15ος ριμπάουντερ της Stoiximan Basket League

Μαυροειδής: 30ος σε αγώνες και 15ος ριμπάουντερ της Stoiximan Basket League

mavroeidis 2

Στους 30 κορυφαίους της Stoiximan Basket League σε συμμετοχές μπήκε ο Δημήτρη Μαυροειδής. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής πέτυχε και ακόμη ένα επίτευγμα μετά το εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λάρισα.

Συγκεκριμένα έγινε και έγινε και ο 15ος ριμπάουντερ στην ιστορία της Stoiximan Basket League.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έπαιξε περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο φετινό Πρωτάθλημα, μένοντας στο παρκέ για 21:26 έναντι των 20:08 της συμμετοχής του στον αγώνα με τον Προμηθέα. Συνδύασε αυτήν την παρουσία με ατομικά ρεκόρ περιόδου σε πόντους (11), ριμπάουντ (8), κερδισμένων φάουλ (5) και ranking (16).

Μέσα από αυτή τη συμμετοχή έφτασε σε μία σειρά σημαντικών επιτευγμάτων…

* Ήταν το 336ο παιχνίδι του στη Stoiximan Basket League και με αυτό μπήκε στην 30άδα της σχετικής, ιστορικής λίστας του Πρωταθλήματος (από το 1992-93). Ο σέντερ της ΑΕΚ έφτασε στην 30ή θέση τον Νίκο Αργυρόπουλο και τον Χρήστο Ταπούτο.

*Με τους 11 πόντους του μπήκε στην πρώτη 50άδα των σκόρερ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Έφτασε τους 2.433 και ξεπέρασε τους Αντώνη Φώτση και Νίκο Μπάρλο που είχαν από 2.428.

*Με τα οχτώ ριμπάουντ που είχε στον αγώνα της Λάρισας έγινε ο 15ος ριμπάουντερ στην ιστορία της Stoiximan Basket League. Έφτασε τα 1.534 και ξεπέρασε κατά πέντε τον Γιάννη Γιαννούλη (1.529).

*Ακόμη ο Μαυροειδής με τη μία τάπα που έκανε χθες, «έπιασε» στη 16η θέση της λίστας των μπλοκέρ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος στις 170 τον Λάζαρο Παπαδόπουλου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…