Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Μάσκες… τέλος εντός Μαρτίου σε εξωτερικούς χώρους

Μάσκες… τέλος εντός Μαρτίου σε εξωτερικούς χώρους

μάσκας Πλεύρης μέτρα Πρασσάς

Η κατάσταση στο μέτωπο της πανδημίας στη χώρας μας βελτιώνεται, τα κρούσματα μειώνονται. Το ίδιο και οι διασωληνωμένοι. Έτσι πλησιάζει και η ώρα που θα… πετάξουμε τις μάσκες.

Τα μέτρα στη διασκέδαση απελευθερώθηκαν πλήρως καθώς πλέον επιτρέπεται ο χορός στους κλειστούς χώρους εστίασης. Συγκεκριμένα, πλέον, επιτρέπονται όρθιοι θαμώνες εντός των καταστημάτων εστίασης αρκεί να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους εισερχόμενοι στο χώρο.

Πότε όμως θα αρθεί το μέτρο για τις μάσκες; Το οξύμωρο που συμβάνει αυτή τη στιγμή είναι το εξής: Οι πολίτες διασκεδάζουν μέχρι το πρωί, χορεύοντας ενώ μετά το πέρας της διασκέδασης… φορούν πάλι τη μάσκα τους και βγαίνουν σε εξωτερικό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, το ζήτημα της χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την επιτροπή να δίνει το πράσινο φως για μη χρήση μάσκας σε ανοιχτούς χώρους από τα μέσα Μαρτίου όταν πλέον η πανδημία στη χώρα μας θα είναι σε ύφεση ενώ, θα έχουν πέσει περισσότεροι και οι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…