Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μάρτιν: «Η έδρα μας θα μας δώσει ώθηση»

Μάρτιν: «Η έδρα μας θα μας δώσει ώθηση»

Μάρτιν, Ολυμπιακός

Ο Χασάν Μάρτιν υποστηρίζει ότι η διεξαγωγή του αγώνα με την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ θα παίξει ρόλο στο αποτέλεσμα του αγώνα για την Ευρωλίγκα.

«Σίγουρα θα είναι αβαντάζ το ότι παίζουμε στην έδρα μας, ειδικά από τη στιγμή που αντιμετωπίζουμε με μια σπουδαία όπως είναι η Εφές. Είναι έμπειρη ομάδα, είναι οι Πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει να τους σεβαστούμε. Οπότε το να έχουμε ενέργεια από την εξέδρα θα μας δώσει μια ώθηση».

Ερωτηθείς ποιον παίκτη της αντίπαλης ομάδας θα «κλείδωνε» στα αποδυτήρια αν είχε αυτή τη δυνατότητα, απάντησε: «Έχουν αρκετούς! Έχουν τον Λάρκιν, τον Πομπουά, τον Ντάνστον… Θα επιλέξω τον Πομπουά».

Τέλος, για το αν νιώθει πως ο Ολυμπιακός έχει ανακτήσει τη φόρμα του, απάντησε: «Σήμερα είναι το πραγματικό τεστ. Μετά από τη σημερινή προπόνηση θα δούμε πραγματικά σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Έχω, όμως, αυτοπεποίθηση. Νιώθουμε καλά στην προπόνηση, προερχόμαστε από δύο νίκες, μία στην Ευρωλίγκα και μία στο Ελληνικό πρωτάθλημα και σίγουρα νιώθουμε καλύτερα από ότι νιώθαμε πριν από ένα μήνα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…