Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μαντζούκας: «Το κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζεται ξεχωριστά»

Μαντζούκας: «Το κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζεται ξεχωριστά»

Μαντζούκας, Παναθηναϊκός

O Λευτέρης Μαντζούκας εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις. «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, πρώτα απ’ όλα για τον κόσμο μας αλλά και για εμάς και για όλους όσοι μας στηρίζουν. Όπως κάνουμε σε όλα τα ματς έτσι και στο αυριανό θα δώσουμε τα πάντα για το καλύτερο» είπε αρχικά ο νεαρός παίκτης.

Αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής του στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά και τη θετική παρουσία τόσο του ίδιου όσο και του Βασίλη Καββαδά σε αυτό, σχολίασε πως: «Σίγουρα, κάνω ό,τι μπορώ κάθε μέρα στην προπόνηση και επιδιώκω να αρπάζω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται. Ο Βασίλης τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και απέδειξε πάρα πολλά πράγματα, στον ίδιο του τον εαυτό πάνω απ’ όλα. Το κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζεται ξεχωριστά. Θα έχουμε και πάλι πολλές απουσίες αλλά θα προσπαθήσουμε σκληρά».

Σε ερώτηση για τα «κλειδιά» του αυριανού αγώνα απάντησε ότι: «Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε, να βάλουμε κάποια καλάθια στον αιφνιδιασμό και να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε».

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει τον πόλεμο της Ουκρανίας και τις συνέπειες που έχει στην Euroleague σχετικά με τις ρωσικές ομάδες με τις αποχωρήσεις αθλητών και τις αναβολές αγώνων: «Είναι ένα τρομερό γεγονός για όλη την Υφήλιο, όλοι στεναχωριόμαστε με αυτά που συμβαίνουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις το μπάσκετ είναι τελείως δευτερεύον. Ο κάθε παίκτης, ο κάθε άνθρωπος έχει την επιλογή να κάνει ό,τι θέλει. Σίγουρα είναι κάτι θλιβερό και εύχομαι να σταματήσει το συντομότερο με όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα», είπε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87 (vid)

Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα μετά την ήττα …