Κεντρική Basket League Λυκογιάννης: «Σφίξαμε την άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»

Λυκογιάννης: «Σφίξαμε την άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη»

Aris Likogiannis Kolossos

Ο Άρης Λυκογιάννης στην συνέντευξη τύπου στάθηκε τους παράγοντες που έδωσαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού στη Νίκαια

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου: 

«Είχαμε πολύ λίγο χρόνο προετοιμασίας, ενώ είχαμε να διαχειριστούμε την απογοήτευση από την ήττα και τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα, την κούραση, αλλά και τον τραυματισμό του Τολιόπουλο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ξέραμε ότι θα παίξει με όσες δυνάμεις έχει, σημαδεύοντας αυτό το παιχνίδι, για να μπορέσει να φύγει από την θέση που είναι στο τέλος της βαθμολογίας.

Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, κυρίως επιθετικά. Χάσαμε βολές, χάσαμε καλάθια από κάτω, ενώ δώσαμε αρκετά ξεμαρκάριστα σουτ στον Ιωνικό, που πήγε σε υψηλό σκορ στο διάστημα αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνά μας, δεχτήκαμε ουσιαστικά 24 πόντους, καθώς μπήκε ένα καλάθι στο τέλος κι αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Βρήκαμε και ορισμένα μεγάλα σουτ με τον Ρίβερς και τον Γκριν και πήραμε μία σημαντική νίκη. Έχουμε και πάλι λίγο χρόνο προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Προμηθέα και θα πρέπει να διαχειριστούμε και την κούραση και τους τραυματισμούς, για να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτό το παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…