Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάρκιν: Κανονικά θα δώσει το παρόν με Εθνική

Λάρκιν: Κανονικά θα δώσει το παρόν με Εθνική

Λάρκιν εφές

Την συμμετοχή του στις δύο αναμετρήσεις απέναντι στην Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο Λάρκιν.

Ο Σωτήρης Μανολόπουλος σίγουρα θα έχει έναν ακόμα μπελά αφού ο άσος της Εφές είναι ο επιθετικός μοχλός της εθνικής Τουρκίας . Η απόδοσή του στις δύο αναμετρήσεις θα κρίνει πολλά στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών από την Τουρκία ο κάτοχος τουρκικού διαβατηρίου Αμερικανός, επρόκειτο να αγωνιζόταν, κάτι το οποίο και έγινε. Ο ίδιος ο  σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στα δύο κρίσιμα παιχνίδια απέναντι στην Εθνική μας ομάδα.

Όπως σχολίασε ο ίδιος ο  Σέιν Λάρκιν:

«Άκουσα πως αυτά τα ματς έχουν ένταση και ενέργεια, οπότε είμαι ενθουσιασμένος. Μου αρέσει να παίζω με την εθνική και να εκπροσωπώ τη χώρα που έχει κάνει τόσα για εμένα. Γνωρίζω την αντιπαλότητα σε αυτό το παιχνίδι και θέλω την νίκη για την ομάδα μας. Είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό ότι ένα παιχνίδι θα είναι στην Τουρκία και ένα στην Ελλάδα. Θα ζήσω την ατμόσφαιρα και του εντός και του εκτός έδρας αγώνα. Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα για εμάς»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…