Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Κύπελλο Μπάσκετ Ανδρών: Οδηγίες για την προσέλευση φιλάθλων στον τελικό

Κύπελλο Μπάσκετ Ανδρών: Οδηγίες για την προσέλευση φιλάθλων στον τελικό

Κύπελλο Ελλάδας

Αύριο ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το Final Four Κυπέλλου Ανδρών. Η ΕΟΚ με ανακοίνωση δίνει οδηγίες για την προσέλευση του κόσμου στον τελικό.

Δείτε αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:30 και το κοινό παρακαλείται να προσέλθει εγκαίρως, για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός λόγω των απαραίτητων πολλαπλών ελέγχων.

Κατά την προσέλευση των θεατών θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι εισιτηρίων, ταυτοπροσωπίας, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης, καθώς και σωματικοί έλεγχοι, τόσο στους εξωτερικούς χώρους, όσο και πριν την είσοδό τους στο γήπεδο. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν φέρει έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση. Η βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δε θα γίνεται αποδεκτή.

Αναφορικά με την είσοδο των ανηλίκων φιλάθλων, που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, για όσους ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 13-17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self-test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Όλοι οι θεατές κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει υποχρεωτικά να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν αποστάσεις τουλάχιστον ενάμιση μέτρου.

Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας εσωτερικά και περιμετρικά από drone».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδος: Τα ζευγάρια του Final 8

Στην τελική ευθεία για το Final 8 του κυπέλλου. Μεγάλη ανατροπή στο Final 8 του Κυπέλλου, …