Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Κωνσταντάρας «σφάζει» τον Βαλάντη: «Έκανε σοβαρά και άσχημα πράγματα»

Κωνσταντάρας «σφάζει» τον Βαλάντη: «Έκανε σοβαρά και άσχημα πράγματα»

Lambros jpg

«Δεν κατάλαβα γιατί επέστρεψε η Κάτια. Έφυγε η Αθηνά και περίμενα να μπει μια παίκτρια αντίστοιχης δύναμης και όχι η Κάτια», λέει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο Survivor, τον Βαλάντη, αλλά και την Κάτια Ταραμπάνκο.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, όχι φαγωμένος, αλλά καλά. Μου είχε λείψει ένας καλός ύπνος. Με τον Απόστολο και τον Άρη θέλαμε να μείνουμε μαζί μέχρι την ένωση των ομάδων. Όταν τελικά αποχώρησα, ένιωσα ότι οι δύο μήνες που έμεινα στο παιχνίδι ήταν αρκετοί», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για τον Βαλάντη και τις δηλώσεις που έκανε για τον ίδιο στο Πρωινό, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε: «Η αξία αυτών που λέμε είναι συνυφασμένη με το ποιος τα λέει. Τελεία, μέχρι εκεί! Ο Βαλάντης είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να θυμάμαι ότι υπήρξε μέσα στο παιχνίδι, μόνο εντάσεις και μόνο πολύ σοβαρά άσχημα πράγματα έκανε. Έβγαζε το χειρότερο εαυτό σε όλους, είπε πάρα πολλά ψέματα. Γενικά δεν θέλω να ασχολούμαι τόσο πολύ με τον Βαλάντη και χαίρομαι που έφυγε νωρίς και μας άφησε στην ησυχία μας».

Όσον αφορά την Κάτια Ταραμπάνκο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Δεν κατάλαβα γιατί επέστρεψε η Κάτια. Τηλεοπτικά έχει να προσφέρει, αλλά αγωνιστικά δεν έλειπε η Κάτια. Έφυγε η Αθηνά και περίμενα να μπει μια παίκτρια αντίστοιχης δύναμης και όχι η Κάτια. Δεν θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καθαρίσει το όνομά της. Είδα περσινούς παίκτες να την κράζουν πολύ χειρότερα, αλλά δεν είδα κάποιο καθάρισμα ονόματος.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…