Κεντρική Basket League Καστρίτης: «Η μεγαλύτερη νίκη της χρονιάς μέχρι τώρα»

Καστρίτης: «Η μεγαλύτερη νίκη της χρονιάς μέχρι τώρα»

kastritis aris

Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του μίλησε το πόσο σημαντική ήταν η νίκη του Άρη απέναντι στον Ιωνικό και με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Ίσως ακουστεί περίεργο, αλλά αυτή ήταν η μεγαλύτερη και σημαντικότερη νίκη της χρονιάς μέχρι στιγμής. Ξέρουμε πόσοι λίγοι έχουμε μείνει. Κόντρα στον Ολυμπιακό δεν κρατήσαμε δυνάμεις , οι παίκτες τα έδωσαν όλα, προσπαθήσαμε να προπονηθούμε όσο καλύτερα γίνεται. Είχαμε μια ελλιπή προετοιμασία.

Οι τύποι αυτοί σήμερα ήταν έτοιμοι πνευματικά απέναντι σε έναν αντίπαλο με τα δικά του προβλήματά, και είχαμε να δώσουμε έναν τελικό πολύ σημαντικό.

Έγινε ένα μικρό θαύμα σήμερα. Για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν όλοι οι παίκτες μας και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Πολλοί άνθρωποι έκαναν σημαντική δουλειά πίσω από αυτό που φαίνεται. Δίνω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου και τον γυμναστή μας και το ιατρικό μας τιμ.

Περιμένουμε πραγματική σκυλομαχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Περιμένουμε πολύ δύσκολη συνέχεια, δεν μπορούμε να οριοθετήσουμε, κανείς δεν μπορεί να θέσει στόχους και πολλά αναπροσαρμόζονται στη διάρκεια της χρονιάς. Να επιστρέψουμε υγιείς και ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Βλέπει ο κόσμος ότι η ομάδα μάχεται μέχρι τελική πτώσεως. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε με το ίδιο πάθος, δίνοντας και την καρδιά μας», ενώ ολοκλήρωσε για την απουσία του Κέλι στην Αμερική πως «Δεν έχουμε κάποια εξέλιξη, είναι λεπτό το ζήτημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…