Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κασελάκης: «Να βρούμε τις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα»

Κασελάκης: «Να βρούμε τις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα»

Παναθηναϊκός Basket League

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε χωρίς τον Νέντοβιτς για την Ισπανία για το ματς με τη Μπαρτσελόνα. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Λεωνίδας Κασελάκης πιστεύει ότι πρέπει να βρουν τις αδυναμίες της αντιπάλου για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια πλήρης ομάδα και ο αυριανός αγώνας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Είναι ένα ματς-πρόκληση για εμάς και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να δηλώσουμε ότι είμαστε “παρών” σε τέτοια παιχνίδια».

Αναφορικά με τον Μίροτιτς και τον τρόπο αντιμετώπισής του ο έμπειρος φόργουορντ σημείωσε ότι: «Ο Μίροτιτς είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας ώστε να κάνουμε τη Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίσει τα δικά μας θετικά στοιχεία. Δεν θα κοιτάξουμε μόνο να “σκοτώσουμε” το παιχνίδι τους ώστε να τους βάλουμε δύσκολα».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με την απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου απάντησε ότι: «Η ομάδα έχει περίεργη μετάβαση μετά τον κορονοϊό. Δεν είναι εύκολο για έναν αθλητή να βρει το ρυθμό του. Καλώς ή κακώς, όμως, αυτά είναι δικαιολογίες. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στους παρόντες. Σίγουρα είναι μεγάλη η απουσία του αρχηγού μας, αλλά θα πρέπει να δούμε ποιοι είμαστε διαθέσιμοι ώστε να βρούμε τις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα και να τις χτυπήσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…