Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Καπραβέλος: «Ο Άλκης ήρθε νεκρός στο νοσοκομείο»

Καπραβέλος: «Ο Άλκης ήρθε νεκρός στο νοσοκομείο»

Εκτός παρκέ, Άλκης

Ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, έδωσε τη δική τυο μαρτυρία για το θάνατο του Άλκη Καμπανού ενώ αναφέρθηκε και στους δύο φίλους του 19χρονου που μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Ο διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» δήλωσε ότι ο Άλκης μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο. «Είχαμε και τα δύο παιδιά ακόμα, κάνουμε το σταυρό μας στο νοσοκομείο που με τέτοιο ξυλοδαρμό, τέτοιους μώλωπες, τέτοια τραύματα, δεν είχαμε εσωτερικές αιμορραγίες, δεν είχαμε προβλήματα σε άλλα εσωτερικά όργανα, ειλικρινά κρατήσαμε τα δύο τα παιδιά τα άλλα. Δυστυχώς, ήρθε το παιδί (σ.σ Άλκης), ήταν νεκρό…», ανέφερε ο Νίκος Καπραβέλος.

«Έπρεπε να δείτε τα δυο τα παιδιά που είναι ζωντανά, κάνουμε το σταυρό μας, κάναμε αξονικές να δούμε αν έχουν εσωτερικά τραύματα. Είναι μια χαρά» διαβεβαίωσε ο γιατρός.

Αυτό που είδαμε, υπογράμμισε ο κ. Καπραβέλος, δεν είναι οπαδική βία, είναι δολοφονική ενέργεια. «Εμείς είμαστε φίλαθλοι στη Θεσσαλονίκη, άλλο φίλαθλος, άλλος οπαδός, άλλο εγκληματίας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Έκρηξη στις Σέρρες: Θρήνος για τον θάνατο 12χρονου μαθητή

Θρήνος στις Σέρρες για τον χαμό του 12χρονου μαθητή μετά την έκρηξη στο 9ο Δημοτικό σχολεί…