Κεντρική Διεθνή Κάλινιτς: «Ήμασταν καλύτεροι και πιο ώριμοι»

Κάλινιτς: «Ήμασταν καλύτεροι και πιο ώριμοι»

Κάλινιτς

Ο Νίκολα Κάλιντς ήταν ο πρωταγωνιστής του Ερυθρού Αστέρα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Σερβίας στο ντέρμπι κόντρα στην Παρτιζάν (85-68).

«Μου αρέσει η λέξη αρχηγός που αναφέρουν όλοι για μένα, αλλά θα ήθελα να τονίσω ότι όλη η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά» σημείωσε αρχικά ο Κάλινιτς και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να συνεισφέρω με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, έχω παίξει αρκετά τέτοια παιχνίδια και πιστεύω πως μπορώ να δώσω κάποιες συμβουλές. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου έχω έναν ρόλο σαν αυτόν».

Μιλώντας για τον τελικό είπε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ελέγξαμε το ριμπάουντ, το πιο δυνατό τους όπλο. Έχουμε δείξει ότι έχουμε περισσότερους παίκτες που μπορούν να συνεισφέρουν αυτή τη στιγμή, αλλά είμαστε επίσης πιο έμπειροι και ώριμοι. Δεν μπορώ να πω ότι έπαιξαν άσχημα, αλλά ήμασταν καλύτεροι. Ο παράγοντας εμπειρία είναι πάντα καθοριστικός, ειδικά σε τέτοιους αγώνες. Είναι πιο εύκολο να μείνεις ήρεμος, να επηρεάσεις κάποια πράγματα. Ίσως το ότι έχουν αρκετούς νέους σε ηλικία παίκτες να είναι το πλεονέκτημά τους σε αγώνες που διεξάγονται συχνά και πιο κοντά σε χρονικό διάστημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…