Κεντρική Basket League Ηρακλής: Οι πρώτες δηλώσεις του Τζαμάρ Έιμπραμς

Ηρακλής: Οι πρώτες δηλώσεις του Τζαμάρ Έιμπραμς

abrams jpg

Την πρώτη του επαφή με την ομάδα του Ηρακλή είχε σήμερα ο Τζαμάρ Έιμπραμς. Ο Αμερικανόςπου έφτασε χθες στην Θεσαλονίκη  σήμερα το μεσημέρι προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του Κώστα Μέξα, η οποία προετοιμάζεται για την επόμενη αγωνιστική τηςStoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

Την πρώτη του επαφή με την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ είχε σήμερα (22/02) ο Jamar Abrams. Ο νέος Αμερικανός παίκτης της ομάδας έφτασε χθες (21/02) στη Θεσσαλονίκη και σήμερα το μεσημέρι προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους “κυανόλευκους”, που προετοιμάζονται για τη συνέχεια της Stoiximan Basket League.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 32χρονος forward δεν έκρυψε τη χαρά του, που από τη Γαλλία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του ΗΡΑΚΛΗ. “Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα. Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση, παίζοντας ωραίο μπάσκετ και διασκεδάζοντας αυτό που κάνουμε. Χαίρομαι που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στην καριέρα μου στην Ελλάδα και θα έχω την ευκαιρία να μάθω το πρωτάθλημα, αλλά και την ελληνική κουλτούρα”.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της “κυανόλευκης” ομάδας είναι έτοιμο για σκληρή δουλειά. “Θέλω να είμαι ο εαυτός μου μέσα στο γήπεδο και να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα, προσπαθώντας να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό και είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί με τους συμπαίκτες μου για να παρουσιάσουμε κάτι καλό μέσα στο παρκέ”.

Όσο γι’ αυτά που πιστεύει ότι θα προσθέσει στην καινούργια του ομάδα, επεσήμανε: “Εμπειρία, μακρινό σουτ, ριμπάουντ. Πιστεύω πως είμαι ένας πολυσύνθετος παίκτης, αλλά το δυνατό μου σημείο είναι το τρίποντο”.

Ο Abrams γνωρίζει κάποια πράγματα για τους “κυανόλευκους”, όμως θα έχει τη δυνατότητα να δει και να μάθει πιο πολλά, ως μέλος πλέον της ομάδας. “Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια του ΗΡΑΚΛΗ στο πρόσφατο παρελθόν, κυρίως στο FIBA Europe Cup, αλλά περιμένω να δω περισσότερα, μέσα από την παρουσία μου στις προπονήσεις και στους αγώνες”, τόνισε και συμπλήρωσε λέγοντας: “Έχω μιλήσει με τον κόουτς και μου έχει εξηγήσει κάποια πράγματα. Γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα και θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί αυτό το διάστημα για να αποκτήσουμε ομοιογένεια, συνοχή, καθώς και χημεία μεταξύ μας”.

Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας. “Να είναι υπομονετικοί και να γνωρίζουν ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε και θα δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να κερδίζουμε και να τους δίνουμε χαρά”.

Ο Κώστας Παπαδάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας της θλάσης στη γάμπα του αριστερού του ποδιού. Από την προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ απουσιάζει ο Μarek Dolezaj, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην Εθνική Σλοβακίας για τις δυο αναμετρήσεις με τη Σερβία, στο πλαίσιο της Προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023. Γι’ αύριο (23/02) έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση.

Δείτε αναλυτικά:

274479604 1394422224342810 7768494227306307959 n

abrams

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…