Κεντρική Ηρακλής Ηρακλής: Επιστροφή στις προπονήσεις

Ηρακλής: Επιστροφή στις προπονήσεις

Ηρακλής

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Ηρακλή μετά το διήμερο ρεπό τους.. Από την ομάδα του Κώστα Μέξα έλειπαν μόνο οι Μάρεκ Ντολεζάι και ο Κώστας Παπαδάκης.

Ο Ντολεζάι απουσιάζει λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Σλοβακίας, ενώ ο Παπαδάκης βρίσκεται εκτός λόγω του τραυματισμού του.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ηρακλής:

Έπειτα από το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Ηρακλή επέστρεψαν σήμερα (21/02) το απόγευμα στο γήπεδο, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την επανέναρξη της Stoiximan Basket League.

Απών ήταν ο Marek Dolezaj, που αναχώρησε για την πατρίδα του, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Σλοβακίας, η οποία έχει υποχρεώσεις για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023. Οι Σλοβάκοι θα αντιμετωπίσουν σε αυτό το “παράθυρο” τη Σερβία εκτός (25/02) κι εντός έδρας (28/02) κι αυτό σημαίνει ότι ο 23χρονος παίκτης θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Παπαδάκης, λόγω της θλάσης στη γάμπα του αριστερού του ποδιού. Αύριο (22/02), θα γίνει μια προπόνηση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…