Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Η Adele μεθυσμένη έκανε pole dancing [vid]

Η Adele μεθυσμένη έκανε pole dancing [vid]

Εκτός παρκέ, Adele

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Dailymail την Πέμπτη το βράδυ η Adele μεθυσμένη, λίγες μέρες μετά τη τριπλή βράβευσή της στα βραβεία Grammy (όπου πολυζητήθηκε για το μονόπετρο που φορούσε παρα τις φήμες για χωρισμό από τον Ριτς Πολ) εμφανίστηκε με παρέα μεθυσμένη στο διάσημο gay bar «Heaven» του Λονδίνου και αφού παραπατούσε από παρέα σε παρέα ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε στην μπάρα κάνοντας ένα μίνι στριπτίζ. Πέταξε το Fendi σακάκι της και έμεινε με το σουτιέν παίρνοντας μέρος σε ένα διαγωνισμό στριπτίζ για drag Queen.

Η διάσημη τραγουδίστρια του τραγουδιού “I drink wine” βρέθηκε στο κλαμπ με φίλους της και χωρίς τον Ριτς Πολ για να παρακολουθήσει το Gay Porn Idol, μια παρωδία του British Idol με πρωταγωνιστές γκέι πορνό ταινιών. Στο τσακίρ κέφι και φανερά μεθυσμένη κατέβηκε από τις VIP θέσεις και ανέβηκε στην πίστα και υπό τους ρυθμούς του “Ιt’s raining men” των Weather Girls γδύθηκε.

Το event παρουσίαζαν ο αμερικανός Ρου Πολ και η Βρετανίδα Σερίλ Χολ, γνωστές drag queen. Μέσα στην έξαψη της στιγμής η Adele πήρε το μικρόφωνο και μεθυσμένη δήλωσε πως η Σερίλ είναι η ηρωίδα της και πως «λατρεύουμε να είμαστε γ@@@@@ γυναίκες». H Adele λίγες ώρες πριν είχε εμφανιστεί (νηφάλια) στην εκπομπή του Γκράχαμ Νόρτον και είχε δώσει συνέντευξη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…