Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Φρίκη στην Κυψέλη: Δολοφόνησε το 7χρονο αγοράκι της με μονωτική ταινία [vid]

Φρίκη στην Κυψέλη: Δολοφόνησε το 7χρονο αγοράκι της με μονωτική ταινία [vid]

Κυψέλη

Μια αδιανόητη υπόθεση δολοφονίας στην Κυψέλη έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Όπως έγινε γνωστό μια γυναίκα σκότωσε τον επτάχρονο γιό της μαζί με τον σύντροφό της και έκρυβαν για 5 χρόνια το πτώμα του αγοριού.

Ένα φρικιαστικό έγκλημα αποκάλυψαν οι αρχές στην Κυψέλη. Μια μητέρα δολοφόνησε μαζί με τον Πολωνό σύντροφο της, το 7χρονο αγοράκι της και για πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε το πτώμα του στην εργαλειοθήκη στη βεράντα του σπιτιού τους.

Οι δράστες έχουν συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία. Oι αστυνομικοί που όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι της οδού Αστυπάλαιας, όπου ανακάλυψαν κρυμμένο το πτώμα του παιδιού.

Η καθ’ ομολογία δολοφόνος όλα αυτά τα χρόνια ισχυριζόταν ότι το παιδί το είχε πάρει ο πρώην σύζυγός της που διέμενε στην Πολωνία.

Κυψέλη – Μαρτρίες κατοίκων: «Δεν είχα ακούσει ποτέ φασαρία»

Κάτοικος της περιοχής, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης ανέφερε: «Το πρωί ήρθα να ανοίξω το γραφειο και είδα ένα μαύρο αυτοκίνητο με δυο άτομα να στέκονται εδώ δίπλα. Από περιέργεια ρώτησα έναν γείτονα και μου είπε ότι είναι ο εισαγγελέας ο οποιος έρευνα ένα δώμα στην πολυκατοικία. Μετά από αρκετή ώρα κατέβηκε η αστυνομία, αυτό που άκουσα είναι ότι εκκρεμεί μια υπόθεση για ναρκωτικά. Δεν τους γνώριζα, αλλά δεν είχα ακούσει ποτε φασαρία. Εκ των υστέρων πληροφορήθηκα από τους γείτονες για το παιδί».

Φρικιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος

Η μητέρα του αγοριού μαζί με τον σύντροφό της δολοφόνησαν το αγόρι στις αρχές του 2017 σε άλλο σημείο από το διαμέρισμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του είχε αλλάξει πολλές κρυψώνες. Σύμφωνα με αναφορές το αγόρι είχε υποστεί κακοποίηση ενώ φαίνεται πως δολοφονήθηκε καθώς του έφραξαν το στόμα με μονωτική ταινία.

Ειδικότερα η μητέρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφός της είχε βάλει το παιδί τιμωρία όρθιο και νηστικό και του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η ίδια δεν έκανε κάτι για να τον εμποδίσει. Όταν αργότερα πήγαν να δουν το παιδί το βρήκαν να μην αναπνέει.

Τότε το μετέφεραν στην ταράτσα του σπιτιού που έμεναν τότε όπου και το έκρυψαν σε αυτοσχέδια κατασκευή. Στη συνέχεια όταν άλλαξαν τόπο διαμονής έβαλαν τη σορό σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και το τοποθέτησαν στη βεράντα του σπιτιού στην Αστυπάλαια.

Η γυναίκα είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνες χωρίς αποτέλεσμα. Η υπόθεση δεν είχε κλείσει και σήμερα έφτασαν στη σοκαριστική αποκάλυψη. Οι στυνομικοί βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου (12.02.2022) μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, καθώς βρήκαν τα κόκαλα του αδικοχαμένου παιδιού και συνέλαβαν τη μητέρα και τον σύντροφο της.

Κυψέλη: Χρόνια φρίκης

Η αρχή έγινε από μια καταγγελία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Αττικής, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, και τότε οι αρμόδιοι αξιωματικοί ξεκίνησαν ενδελεχή έρευνα για να εντοπίσουν το 7χρονο (τότε) αγοράκι. Η μητέρα ήταν παντρεμένη με Πολωνό, με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι. Κάποια στιγμή το ζευγάρι χώρισε, ο πατέρας έφυγε στην Πολωνία και η μητέρα έμεινε με τα δύο παιδιά.

Στη συνέχεια, όμως, έγιναν καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών με την Κοινωνική Πρόνοια να επεμβαίνει και αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα να δοθεί το κοριτσάκι σε ανάδοχη οικογένεια, με το αγοράκι να μένει με τη μητέρα του. Τα ίχνη του αγοριού χάνονται πριν από πέντε χρόνια, με τη μητέρα να επικαλείται ότι βρισκόταν με τον πατέρα του στην Πολωνία κάτι που ποτέ δεν πίστεψαν οι αστνομικοί που το ερευνούσαν μέχρι και σήμερα.

Κυψέλη: Η πρώτη επίσημη ενημέρωση της ΕΛΑΣ

Σε ένα λιτό ανακοινωθέν, η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει ότι «εξιχνιάστηκε από το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ανθρωποκτονία 7χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στις αρχές του 2017 στην Αθήνα. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

ΠΗΓΗ: dnews.gr 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…