Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Φεστιβάλ μπάσκετ 3Χ3 και λάμψη αστέρων στο Ηράκλειο

Φεστιβάλ μπάσκετ 3Χ3 και λάμψη αστέρων στο Ηράκλειο

3Χ3

Οι χθεσινοί ημιτελικοί του Final Four Κυπέλλου Ανδρών ήταν μόνο η αρχή. Η μπασκετική δράση συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο, καθώς το Φεστιβάλ μπάσκετ 3Χ3, που είναι αφιερωμένο στο Χαμόγελο του Παιδιού, αποτελεί τον καλύτερο προπομπό του μεγάλου τελικού της Κυριακής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (17:00).

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (ΕΚΑΣΚ), ο Δήμος Ηρακλείου και η Περιφέρεια Κρήτης συνδιοργανώνουν το Φεστιβάλ 3Χ3, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης με ώρα έναρξης τις 11:00 πμ, το Σάββατο και την Κυριακή.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του αθλήματος, καθώς και οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν, αλλά και να δουν από κοντά μέλη των ομάδων των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου. Σήμερα (19/2) το «παρών» θα δώσουν από πλευράς Παναθηναϊκού οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Ιωάννης Παπαπέτρου και από πλευράς Ολυμπιακού οι Μιχάλης Λούντζης και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Κατηγορίες: U11, U13, U15, U18, U23, Open και Mixed Family

Δικαίωμα συμμετοχής στο Φεστιβάλ 3Χ3 έχουν όσοι επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ ή Rapid test 48ωρών ή PCR test 72 ωρών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…