Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα: Ο κακός χαμός στο πρόγραμμα – Η Μπάγερν ζητά αναβολή, η Ζαλγκίρις δεν πάει Ρωσία

Ευρωλίγκα: Ο κακός χαμός στο πρόγραμμα – Η Μπάγερν ζητά αναβολή, η Ζαλγκίρις δεν πάει Ρωσία

Ζαλγκίρις

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έφερε την απόφαση του καναλιού που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της EuroLeague στη Γερμανία να μη μεταδώσει το παιχνίδι της Μπάγερν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Λίγη ώρα αργότερα προέκυψε το αίτημα της Μπάγερν για αναβολή. Όπως μεταδίδουν γερμανικές ιστοσελίδες, περίπου τρεις ώρες πριν από το προγραμματισμένο τζάμπολ στο Audi Dome, η Μπάγερν ζήτησε από την Ευρωλίγκα να αναβάλει το παιχνίδι μέχρι νεωτέρας. Κάτι που θα φανεί άμεσα, αν γίνει πράξη, δεδομένου ότι το παιχνίδι έχει οριστεί για σήμερα στις 20:00.

Την ίδια ώρα, η Ζάλγκιρις ακολουθώντας τακτική της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως δεν προτίθεται να ταξιδέψει στη Ρωσία για να παίξει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (στις 25 Μαρτίου) και τη Ζενίτ (στις 8 Απριλίου).

Όπως αναφέρει μάλιστα ο GM της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτιεγιούνας: «Θα μιλήσουμε με τους δυτικούς συλλόγους της διοργάνωσης, προσφέροντας μια κοινή απόφαση για όλους, όχι μόνο για τη μη διεξαγωγή των αγώνων στη Ρωσία, αλλά επίσης για το μποϊκοτάζ των αναμετρήσεων απέναντι σε όλες τις ρωσικές ομάδες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…