Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Πρόγευμα με δυο εξ αναβολής αναμετρήσεις

Euroleague: Πρόγευμα με δυο εξ αναβολής αναμετρήσεις

Euroleague

Δυο εξ αναβολής αναμετρήσεις της Euroleague περιλαμβάνει η Τρίτη 8/2. Η κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση προσφέρει στο κοινό της ένα απολαυστικό πρόγευμα πριν το κυρίως πιάτο της 26ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής διεξάγεται το Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Τούρκοι υποδέχονται τους Ισπανούς και «καίγονται» για τη νίκη, καθώς θέλουν να πλησιάσουν ένα ακόμα βήμα προς τα play offs. Από την άλλη η Ρεάλ, έχει το κίνητρο της διατήρησης της κορυφής. Μάλιστα, στην 26η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα, για το ευρωπαϊκό El Classico, το οποίο θα δώσει στον νικητή την κορυφή. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4

Στο άλλο παιχνίδι η Ζαλγκίρις υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο. Οι Λιθουανοί έχουν ουσιαστικά εγκαταλείψει τη διοργάνωση, ωστόσο είναι έτοιμοι να κάνουν τη ζημιά σε όποιον εμφανιστεί αμέριμνος στο δρόμο τους. Το ματς θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 5. Η αναμέτρηση είναι εξ αναβολής και διεξάγεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι διαιτητές του F4 της Ευρωλίγκα

Οι οκτώ διαιτητές που θα σφυρίξουν στο F4 της Ευρωλίγκα. Γνωστά έγιναν τα ονόματα των οκτώ…