Κεντρική Γυναίκες Euroleague γυναικών: Στα προημιτελικά η Σκίο των Δικαιουλάκο – Πρέκα

Euroleague γυναικών: Στα προημιτελικά η Σκίο των Δικαιουλάκο – Πρέκα

Δικαιουλάκος

Ακόμα μια επιτυχία κατέγραψε στη Euroleague γυναικών το ελληνικό προπονητικό δίδυμο των Δικαιουλάκο – Πρέκα. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες τεχνικοί καθοδηγούν πλέον την ιταλική στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «πορτοκαλί» βρίσκονται στο δεύτερο Όμιλο της Ευρωλίγκας γυναικών και έχουν 8 νίκες και 6 ήττες, όσες δηλαδή και οι Σοπρόν και Ντινάμο Κουρσκ. Πρώτη κατετάγη η Φενέρ με 11 νίκες και 3 ήττες.

Η Σκίο περίμενε με αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή το αποτέλεσμα του αγώνα Τζιρόνα-Λάντ. Οι αδιάφορες Γαλλίδες, επικράτησαν με 78-70 μέσα στη Ισπανία επί της άλλοτε αντιπάλου του Ολυμπιακού. Έτσι και οι δυο ομάδες πηγαίνουν στο Eurocup γυναικών, όπου θα συναντήσουν και όσες προκριθούν από τη φάση των «8».

Η Σκίο περιμένει την αντίπαλό της από τον πρώτο όμιλο της Euroleague γυναικών. Εκεί πρώτη είναι η Εκατέρινσμπουργκ με 14 νίκες. Μάλιστα η ρωσική ομάδα έβγαλε τον όμιλο αψεγάδιαστη καθώς δε σημείωσε ούτε μια ήττα! Ακολουθούν οι Τσέχες της Πράγας με 10 νίκες και 4 ήττες, αλλά και η ομάδα της Μαριέλλας Φασούλα, Αβένιδα. Η ισπανική ομάδα έχει ρεκόρ 10 νίκες και 3 ήττες. Αγωνίζεται κόντρα στη Μονπελιέ για το τελευταίο ματς του ομίλου που όμως δεν έχει κάποια περαιτέρω βαθμολογική σημασία.

Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον πάντως, η Φασούλα να συναντήσει τον προπονητή της στην Εθνική Ελλάδας στα προημιτελικά της Euroleague γυναικών…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής… από συνήθεια

Το τρίτο σερί πρωτάθλημα κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατέκτησε το πρωτάθλη…