Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εθνική ανδρών: Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Μουντομπάσκετ

Εθνική ανδρών: Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Μουντομπάσκετ

Εθνική ανδρών

Η Εθνική ομάδα ανδρών υποδέχεται στο κλειστό των Άνω Λιοσίων την Τουρκία (18:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα προκειμένου για το εισιτήριο στην επόμενη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά το «παράθυρο» του περασμένου Νοεμβρίου, όλα είναι ανοικτά στον όμιλο της Εθνικής, καθώς όλες οι ομάδες βρίσκονται στο 1-1, ενώ το παιχνίδι ανάμεσα σε Λευκορωσία και Μεγάλη Βρετανία αναβλήθηκε λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η Ελλάδα θα παραταχθεί αρκετά ενισχυμένη σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις κι αυτό γιατί Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συμφώνησαν να δώσουν τους παίκτες τους στην Εθνική.

Από την άλλη πλευρά και η Τουρκία θα παραταχθεί με σημαντικά ονόματα στο παρκέ και ξεχωρίζει αυτό του Σέιν Λάρκιν, ο οποίος ταξίδεψε με ιδιωτική πτήση από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα χθες, μετά τη  νίκη της Εφές επί της Μακάμπι.  Αμφίβολος ως αυτή την ώρα ο Μελίχ Μαχμούτογλου, που επέστρεψε στην πατρίδα του επειδή γεννάει η γυναίκα του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…