Κεντρική Basket League Άρης Ένα βουβό «γιατί»: Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ στον τόπο της δολοφονίας του Άλκη

Ένα βουβό «γιατί»: Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ στον τόπο της δολοφονίας του Άλκη

aris alkis jpg

Με τη θλίψη ζωγραφισμένη και ένα «γιατί» αποτυπωμένο στα πρόσωπά τους, τα μέλη του ΑΡΗ μετέβησαν στο σημείο όπου τα ξημερώματα της Τρίτης 01/02 δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός.

Την ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Χάρης Παπαγεωργίου, ο προπονητής, Γιάννης Καστρίτης, οι συνεργάτες του τελευταίου Δημήτρης Βαρβούνης και Βαγγέλης Σπυρίδης, ο team manager, Χρήστος Ταπούτος, ο φυσιοθεραπευτής, Θόδωρος Αλεξιάδης και από την πλευρά των παικτών οι αρχηγοί Σταύρος Σχίζας, Ολιβιέ Χάνλαν και οι Άντονι Κάουαν JR, Γιάννης Σιδηροηλίας, Νίκος Καμάρας.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Παπαγεωργίου, άφησε στο μνημείο που έχει στηθεί για τον Άλκη μία φανέλα του Ολιβιέ Χάνλαν υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα, ενώ ο αρχηγός, Σταύρος Σχίζας, εναπόθεσε μία κιτρινόμαυρη ανθοδέσμη.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου δήλωσε:

«Σίγουρα οι στιγμές δεν προσφέρονται για δηλώσεις. Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, το ίδιο και η οικογένεια του ΑΡΗ και του αθλητικού κινήματος. Ένα αναπάντητο “γιατί” αιωρείται στην ελληνική κοινωνία μετά το τραγικό συμβάν, αυτήν την εγκληματική ενέργεια. Όλη η ελληνική κοινωνία περιμένει δικαίωση και εύχομαι ολόψυχα να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο».

Ο Σταύρος Σχίζας τόνισε από την πλευρά του:

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ στεναχωρημένοι με αυτό το συμβάν. Αυτές οι συμπεριφορές δε χωρούν στα γήπεδα και καμία ομάδα δεν τις θέλει. Να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό. Είμαι πατέρας έχω παιδί και δεν μπορώ να φανταστώ την οικογένεια του παιδιού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…