-
Κεντρική Basket League Άρης Δολοφονία Άλκη: Βρέθηκαν αποτυπώματα του 23χρονου στο μαχαίρι και αίμα του θύματος

Δολοφονία Άλκη: Βρέθηκαν αποτυπώματα του 23χρονου στο μαχαίρι και αίμα του θύματος

Εκτός παρκέ, Άλκης

Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση θανάτου του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη και για τον 23χρονο που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του

Αίμα του αδικοχαμένου Άλκη βρέθηκε στο κυρτό μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε κατά τη φονική επίθεση στον νεαρό οπαδό του Άρη, καθώς και αποτυπώματα του 23χρονου που φέρεται ως δολοφόνος του 19χρονου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, το μαχαίρι φέρεται να έχει ίχνη του δράστη, αλλά και αίμα του δολοφονημένου Άλκη. Η αστυνομία φέρεται να έχει εντοπίσει κι άλλα δακτυλικά αποτυπώματα επάνω στο μαχαίρι τύπου «Καραμπίτ», το οποίο βρέθηκε δίπλα σε κάδο στον τόπο του εγκλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Alpha, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας βρέθηκε DNA του θύματος και αποτυπώματα του κατηγορουμένου για την στυγερή δολοφονία.

Γιατί ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει δικαστεί ακόμα για επίθεση του 2019

Όσο περισσότερα γίνονται γνωστά για την προηγούμενη δράση του 23χρονου που φέρεται να σκότωσε τον 19χρονο Άλκη στη Χαριλάου, τόσο περισσότερο προκύπτει το ερώτημα γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Ο 23χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στον Βόλο και στον τελικό Κυπέλλου του 2017 μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, υπόθεση όμως για την οποία δεν συνελήφθη και δεν κατηγορήθηκε ποτέ.

Αντίθετα συνελήφθη αλλά και κατηγορήθηκε για την υπόθεση μιας πανομοιότυπης επίθεσης σε νεαρούς κοντά στο γήπεδο Χαριλάου το 2019. Σ’ αυτήν την υπόθεση βασικός κατηγορούμενος είναι ένας Έλληνας, μέσα στο κατηγορητήριο όμως υπάρχει και το όνομα του 23χρονου αλβανικής καταγωγής που φέρεται να έχει δολοφονήσει τον Άλκη.

Τότε με παρέα τριών ακόμα ατόμων, επιτέθηκαν σε δύο άτομα που περίμεναν το λεωφορείο σε στάση κοντά στο γήπεδο του Άρη. Μαχαίρωσαν τον έναν στον μηρό ενώ χρησιμοποίησαν και όπλο φωτοβολίδων. Τα δύο θύματα της επίθεσης, έβαλαν τις φωνές και κάπως έτσι γλίτωσαν από τα χειρότερα.

Γιατί δεν έχουν δικαστεί ακόμα

Οι τέσσερις της υπόθεσης του 2019, αντιμετωπίζουν πλημμεληματικές διώξεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA το κατηγορητήριο αναφέρει: «Σκοπός των κατηγορουμένων ήταν η πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για τη ζωή των θυμάτων. Χρησιμοποιήθηκε μέσο που μπορούσε να προκαλέσει επικίνδυνες σωματικές βλάβες». Οι τέσσερις δράστες αντιμετωπίζουν κατηγορίες απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης αλλά και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ