Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Δολοφονία Άλκη: Συνελήφθη ο 20χρονος στην Αλβανία

Δολοφονία Άλκη: Συνελήφθη ο 20χρονος στην Αλβανία

Εκτός παρκέ, Άλκης

Παραδόθηκε ο 20χρονος Αλβανός που αναζητούσαν οι αρχές για τη δολοφονική επίθεση με θύμα τον 19χρονο Άλκη στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη – στην Κορυτσά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – ο 20χρονος Αλβανός που καταζητούνταν από την ΕΛΑΣ.

Ο νεαρός είχε διαφύγει στην Αλβανία με τον πατέρα και τη γιαγιά του δύο μέρες μετά την άγρια επίθεση εις βάρος του Άλκη Καμπανού και της παρέας του.

Εις βάρος του 20χρονου είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος του στην Ελλάδα είχε ανακοινώσει σήμερα το πρωί πως είχε την πρόθεση να παραδοθεί και να έρθει στην Ελλάδα.

Ο δικηγόρος του 20χρονου, Πάρης Σπυράτος, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα σχόλια που είχε κάνει ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη – «πως δεν θα τον δούμε στην Ελλάδα τα επόμενα 20 χρόνια» – επισημαίνοντας πως «ο ίδιος έχει την πρόθεση να έρθει» για να «αντιμετωπίσει αυτή την υπόθεση».

«Διότι έχει να δώσει εξηγήσεις, οι οποίες αφορούν τον ρόλο του και θα τύχει μιας δίκαιης δίκης στη χώρα μας».

Ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους για το τι ισχυρίζεται ο 20χρονος για το έγκλημα, σημείωσε πως δεν είχε αναλυτική συνομιλία μαζί του αλλά εκείνο που γνωρίζει είναι πως είχε «περιφερειακό ρόλο» στο έγκλημα.

Συμπλήρωσε, δε, πως ο εντολέας του είναι «συντετριμμένος για το περιστατικό» και εύχεται να μην βρεθεί κανείς μπροστά στις εικόνες που βρέθηκε ο ίδιος εκείνο το βράδυ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…