Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Δολοφονία Άλκη: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 20χρονο δραπέτη [vid]

Δολοφονία Άλκη: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 20χρονο δραπέτη [vid]

δολοφονία
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση ότι ο 20χρονος που διέφυγε στην Αλβανία αναμένεται να παραδοθεί.

Στο mega μίλησαν οι κ.κ. Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, και Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος, αναφορικά με το θέμα της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

«Ο θάνατος του Άλκη ήρθε μετά από δεκαετίες ανομίας και θανάτων. Κάποια στιγμή έπρεπε να σπάσει αυτό το απόστημα. Αυτή τη στιγμή έχει ευαισθητοποιηθεί στο μέγιστο η κοινή γνώμη και η ελληνική κοινωνία. Το γεγονός ευαισθητοποίησε και τους αστυνομικούς πολύ. Συνάδελφοι δε δέχτηκαν να πάρουν την ημερήσια ανάπαυση που δικαιούνταν για να προχωρήσουν την έρευνα για την υπόθεση», σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Δολοφονία: Αποκάλυψη για τον 20χρονο δραπέτη

Την ίδια ώρα, σε μια αποκάλυψη προχώρησε η κ. Ανάσογλου, αναφορικά με τον 20χρονο  που διέφυγε στην Αλβανία και φαίνεται πως εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Υπήρχε ο νόμος αλλά δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Οι ποινές δεν αναστέλλονταν, δεν μετατρέπονταν, ήταν πάρα πολύ σκληρές. Το ποδόσφαιρο έχει πολλούς που το αγαπούν, είναι το πιο εμπορικό σπορ», είπε η κ. Ανάσογλου.

«Χθες το απόγευμα δέχτηκα τηλέφωνο από συνάδελφο και θα ακούσετε ότι και ο 20χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση και βρίσκεται στην Αλβανία θα παραδοθεί σήμερα ή αύριο», αποκάλυψε η ίδια.

ΠΗΓΗ: dnews.gr
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…