Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Δολοφονία Άλκη: Oι συλληφθέντες «δείχνουν» άλλον ως δράστη

Δολοφονία Άλκη: Oι συλληφθέντες «δείχνουν» άλλον ως δράστη

δολοφονία
Με τις καταθέσεις τους οι συλληφθέντες για την υπόθεσης της άγριας επίθεσης στον Άλκη Καμπανό ανατρέπουν τα σενάρια που ήθελαν ως δράστη για τη δολοφονία τον 23χρονο.

Οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού «έδειξαν» ποιος ήταν εκείνος που σκότωσε τον 19χρονο Άλκη Καμπανό τα ξημερώματα της περασμένη Τρίτης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι οκτώ συλληφθέντες κατονόμασαν τον ένατο ως το άτομο που είναι υπεύθυνο για τη δολοφονία.

Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος είναι ήδη στα χέρια των Αρχών.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν είναι σεσημασμένος κι επομένως δεν υπάρχουν καταχωρημένα τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Άμεσα πρόκειται να ληφθεί από τον συλληφθέντα γενετικό υλικό, το οποίο θα συγκριθεί με εκείνο που βρέθηκε στο φονικό όπλο.

Δολοφονία: «Μπαράζ» συλλήψεων την Κυριακή

Στη σύλληψη οκτώ εμπλεκόμενων στη δολοφονική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου προχώρησαν την Κυριακή οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από ταυτόχρονες έρευνες και εφόδους σε σπίτια.

Οι συλληφθέντες είναι όλοι τους ηλικίας 20 έως 23 ετών, ενώ αυτή την ώρα εκκρεμούν ακόμη δύο από τα συνολικά 10 εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν χθες.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα επρόκειτο να απολογηθεί ο 23χρονος, ο οποίος φέρεται ως δράστης της δολοφονίας της 1ης Φεβρουαρίου με οπαδικά κίνητρα.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί, μεταξύ άλλων, ποινική δίωξη για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Μέσω του δικηγόρου του αναγνωρίζει πλέον πως βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης, αν και ισχυρίζεται πως δεν άγγιξε τον Άλκη, αλλά ούτε και τους φίλους του.

Δολοφονία: Δικάζονται και υπεύθυνοι συνδέσμων

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης θα βρεθεί εντός της εβδομάδας, όμως, κι ένας 43χρονος που είχε συλληφθεί, την περασμένη Πέμπτη ως υπεύθυνος συνδέσμου οπαδών στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες και, επιπλέον, διώκεται για λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια.

Την ίδια μέρα είχε συλληφθεί και άλλος ένας 36χρονος ως υπεύθυνος άλλου συνδέσμου ο οποίος παρουσιάστηκε χθες στο δικαστήριο.

Κρίθηκε ένοχος, χωρίς ελαφρυντικά, για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 χρόνων και 4 μηνών με τριετή αναστολή.

ΠΗΓΗ: dnews.gr
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…