Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Η ΕΛ.ΑΣ. «βλέπει» 2 ή 3 δολοφόνους, πώς «προδόθηκαν» οι συλληφθέντες

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Η ΕΛ.ΑΣ. «βλέπει» 2 ή 3 δολοφόνους, πώς «προδόθηκαν» οι συλληφθέντες

alkis 2

Με τα έως τώρα δεδομένα και με βάση τη νομική πλευρά, ακόμα δεν είναι γνωστό πόσοι είναι οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του 19χρονου, δηλαδή αυτοί που του κατάφεραν τα θανατηφόρα χτυπήματα, αλλά ούτε και ποιοι είναι από τους συλληφθέντες για την υπόθεση.

Την απάντηση θα τη δώσουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου συνεχίζεται η εξέταση για αποτυπώματα και dna σε μαχαίρια, ρόπαλα και αυτοκίνητα, αλλά και το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Σύμφωνα με τον ALPHA, οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένο ότι οι δολοφόνοι του Άλκη είναι δύο ή ακόμα και τρεις, από τους 10-12 που συμμετείχαν στην επίθεση. Μένει αυτό να ταυτοποιηθεί και εργαστηριακά.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στο ότι από τα 10-12 άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, οι περισσότεροι άρχισαν να τρέχουν για να απομακρυνθούν, όμως 2-3 τα άτομα παρέμειναν, χτυπώντας τον 19χρονο μέχρι να τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με τα όσα λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., η εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν πολύ δύσκολη, καθώς τα βίντεο που είχαν στη διάθεσή τους δεν ήταν καθαρά.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας δεν φαίνονται οι πινακίδες των αυτοκίνητων, όμως κατά την έρευνα «ξεσκόνισαν» τις κάμερες ασφαλείας και βρήκαν αρκετά βίντεο πριν και μετά τη στιγμή της δολοφονίας του Άλκη, κάτι που αποτέλεσε και το σημείο «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να ταυτοποιήσουν, μέσω πινακίδων, τους ιδιοκτήτες των οχημάτων και να τους εντοπίσουν, ενώ από πληροφορίες και μαρτυρίες, βρήκαν και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

Από το οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι οι δράστες πριν τη δολοφονία του 19χρονου ήταν σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, ενώ όπως προκύπτει από βίντεο, επέστρεψαν όλοι εκεί και μετά τη δολοφονία, όπου και επέστρεψαν εκεί μέχρι τις 03:00 και μετά έφυγαν.

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν καταλήξει πως οι δράστες χρησιμοποίησαν τρία αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων το είχαν κρύψει σε πάρκινγκ στην ανατολική Θεσσαλονίκη για να μην εντοπιστεί από τις Αρχές και αφορά το δεύτερο, μαύρο αυτοκίνητο, που φαίνεται στο βίντεο να φεύγει από το σημείο της δολοφονίας από μονόδρομο.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…