Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Δημήτρης Σκαρμούτσος για MasterChef: «Δεν συμφωνώ με το reality, δεν είναι του χαρακτήρα μου»

Δημήτρης Σκαρμούτσος για MasterChef: «Δεν συμφωνώ με το reality, δεν είναι του χαρακτήρα μου»

MasterChef

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και μίλησε για το MasterChef, το οποίο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Ο γνωστός σεφ, που έχει υπάρξει κριτής του reality μαγειρικής, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν υπάρξει στο περιεχόμενο του reality.

Σχετικά με τις αλλαγές που έχει υποστεί το concept του MasterChef τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος είπε: «Ήταν φυσικό να αλλάξει το concept του παιχνιδιού γιατί πέρασαν 12 χρόνια από το πρώτο που είχαμε κάνει εμείς, όπου εκπαιδεύτηκαν πάρα πολύ οι τηλεθεατές και οι πελάτες των εστιατορίων.

Άρα, ήταν φυσικό να αλλάξει πάρα πολύ. Τώρα, αν συμφωνώ με τα στοιχεία reality που μπήκαν μέσα στο παιχνίδι, σίγουρα δεν συμφωνώ γιατί δεν είναι του δικού μου χαρακτήρα. Όμως, ο κόσμος το βλέπει και ανταποκρίνεται, που σημαίνει ότι αρέσει και είναι στον χαρακτήρα των τηλεθεατών».

Ακόμα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τόνισε: «Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε και το λέω συνέχεια, αν και συμμετείχα για πάρα πολλές χρονιές, ότι η τηλεόραση είναι τηλεόραση, τηλεοπτικό προϊόν, και η μαγειρική είναι μαγειρική, τελείως άλλο προϊόν. Είναι δύο διαφορετικά προϊόντα. Γιατί δεν γίνεται να δοκιμάσεις το φαγητό τρεις ώρες μετά που φτιάχτηκε και να μπορέσεις να κρίνεις ακριβώς αν είναι καλό ή κακό. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα».

Πηγή: Faysbook.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…