Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Δημήτρης Μωραΐτης: «Στόχος να κερδίσουμε και τα δύο ματς»

Δημήτρης Μωραΐτης: «Στόχος να κερδίσουμε και τα δύο ματς»

Μωραΐτης, Περιστέρι

Ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε για το κλίμα στην Εθνική ομάδα και τους αγώνες με την Τουρκία, αρχής γενομένης από αύριο το απόγευμα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

«Το κλίμα είναι φανταστικό, γνωριζόμαστε ούτως ή άλλως μεταξύ μας. Οι μέρες είναι λίγες για να αποκτήσουμε άριστη ομοιογένεια, αλλά κάνουμε όλοι το καλύτερο δυνατό. Όταν ενσωματωθούν οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί σαν ομάδα.

Στόχος είναι να πάρουμε και τα δύο παιχνίδια, όσο δύσκολα κι αν είναι. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Ο Σέιν Λάρκιν που θα ενισχύσει την Τουρκία είναι ένα από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Έχουμε κάνει σκάουτινγκ, θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε με σκληρή άμυνα όσο περισσότερο μπορούμε.

Η παρουσία του Νίκου Ζήση και του Δήμου Ντικούδη που είναι δίπλα στην ομάδα είναι πολύ μεγάλο συν για όλους μας. Ήταν πολύ ευχάριστη και η επίσκεψη του Γιάννη Μπουρούση στο ξενοδοχείο. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχουμε αυτούς τους ανθρώπους κοντά μας και μας δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…