Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Δημήτρης Αγγελόπουλος κατά ΕΟΚ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου [pic]

Δημήτρης Αγγελόπουλος κατά ΕΟΚ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου [pic]

Αγγελόπουλος

Κεραυνούς κατά της ΕΟΚ εξαπέλυσε ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, αλλά και ο Ίκαρος Καλλιθέας για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας,  έπρεπε πρώτα να είχε αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο και μετά να πραγματοποιηθούν οι μεταγραφές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ίκαρου Καλλιθεάς:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Στις εκλογές του 2021 όλοι πιστέψαμε ότι μία νέα ημέρα ξημέρωνε για το ελληνικό μπάσκετ. Μία ημέρα που θα έβρισκε την ΕΟΚ σε ρόλο συνεργάτη να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τους προβληματισμούς των σωματείων. Μία Ομοσπονδία που θα νομοθετεί και θα παίρνει αποφάσεις έχοντας πρώτα ακούσει όλες τις απόψεις. Ο κ. Λιόλιος προεκλογικά δεσμεύτηκε ότι πριν από κάθε μεγάλη αλλαγή θα ανοίγει το δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ της ΕΟΚ και των ομάδων.

Στην περίπτωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ με τα αποτελέσματα να αποδεικνύονται ολέθρια. Από τις 2 Νοεμβρίου (!!!) ως Ίκαρος Καλλιθέας έχουμε πει ότι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος είναι μία σωστή απόφαση, όμως δεν γίνεται αυτή να γίνει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. Παρά τις φωνές ανησυχίας, τις επιστολές και τις οχλήσεις μας προς την ΕΟΚ, το προεδρείο της Ομοσπονδίας -μετά λύπης μας- επέλεξε, να χαράξει το δικό του δρόμο αγνοώντας τις φωνές ανησυχίας. Αυτή η απόφαση, δυστυχώς, μας έκανε θεατές παικτών που παρότι έχουν πληρωθεί κανονικά «εκβιάζουν» σωματεία (είτε με αποχή σε προπονήσεις, είτε με λευκές απεργίες στους αγώνες) για να πάρουν μεταγραφές με αποτέλεσμα αγώνες να αλλοιώνονται και το κύρος των πρωταθλημάτων να δέχεται σημαντικό πλήγμα.

Ως Ίκαρος Καλλιθέας ελπίζουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή, η ΕΟΚ θα ακούσει τις ανησυχίες των σωματείων και θα επικοινωνήσει με όλες τις πλευρές, με σκοπό αυτή η ρηξικέλευθη αλλαγή που επιχειρήθηκε να γίνει για το καλό του ελληνικού μπάσκετ κι όχι να λειτουργήσει ως μία απόφαση μπούμερανγκ».

Απόσπασμα από την ανάρτηση που έκανε ο κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος:

aggelopoulos

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Σε πανικό ο Λιόλιος σηκώνει σκόνη…

Ο Λιόλιος σφιχταγκάλιασε τον Βασιλακόπουλο! Έχει λόγο… Είναι σε πανικό, αν όχι σε απόγνωση…