Κεντρική Γυναίκες Δίελα στο ebasket.gr: «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Δίελα στο ebasket.gr: «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στην Ευρώπη»

Δίελα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου με 81-48. Η Ιωάννα Δίελα βρέθηκε στο παρκέ για 16:16”. Σε αυτά σημείωσε 3 πόντους με ένα 1/2 δίποντα και 1/2 ελεύθερες βολές. Ακόμα, «κατέβασε» 2 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, ενώ πραγματοποίησε και 1 κλέψιμο, έχοντας συνολικά πολύ καλή παρουσία.

Αμέσως μετά τον αγώνα, η Δίελα μίλησε στο ebasket.gr. Η διεθνής φόργουορντ, στάθηκε στο παιχνίδι με τη Μπουρζ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23/2 στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός έχει γράψει ήδη ιστορία καθώς για πρώτη φορά πέρασε στους «8» του Eurocup γυναικών, με την παίκτριά του να έχει πολύτιμη συνεισφορά.

Για το παιχνίδι με τη Δάφνη η Δίελα στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα της προσπάθησε κυρίως να βρει τον χαμένο της αγωνιστικό ρυθμό. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Στο σημερινό παιχνίδι προσπαθήσαμε να μπούμε ξανά σε αγωνιστικό ρυθμό. Τις τελευταίες μέρες τον είχαμε χάσει λόγω των προβλημάτων που είχαμε με την κατάσταση του Covid-19».

Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού κόντρα στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου η Δίελα  τόνισε ότι: «Οι οδηγίες ήταν να μένουμε μέσα στο πλάνο που καθορίζει ο κόουτς. Ακόμα, έπρεπε να τρέξουμε όσο γίνεται προκειμένου έτσι ώστε να είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι της Τετάρτης που έρχεται και είναι πολύ δύσκολο!»

Τέλος για το παιχνίδι με τη Μπουρζ η Ελληνίδα φόργουορντ υπογράμμισε  ότι είναι μια έμπειρη ομάδα, που ανήκει στο επίπεδο της  Euroleague. Όπως είπε χαρακτηριστικά η Δίελα: «Όσον αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης η Μπουρζ είναι πολύ καλή, πολύ έμπειρη ομάδα. Είναι ομάδα Ευρωλίγκας. Αυτό σημαίνει ότι ο πήχης είναι ψηλός.

Τέλος, όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης του Ολυμπιακού, η φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά σημείωσε ότι είναι ανάγκη να βγάλει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο προκειμένου να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία.

«Βέβαια για εμάς αυτό δε λέει κάτι. Θα μπούμε μέσα και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να συνεχίσουμε την καλή πορεία στην Ευρώπη», ανέλυσε, η Δίελα.

Οι δηλώσεις της Ιωάννα Δίελα σε ηχητικό

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Σχεδόν αδύνατη η συμμετοχή Λαρεντζάκη στη Βαρκελώνη

Αμφίβολη η συμμετοχή του Λαρεντζάκη στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός αντιμ…