Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Διεκόπη η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, πότε θα συνεχιστεί [vids]

Διεκόπη η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, πότε θα συνεχιστεί [vids]

Λιγνάδης, εκτός παρκέ

Διεκόπη για τις 25 Φεβρουαρίου πήρε η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη για τέσσερις βιασμούς. Το αίτημα έγινε από τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, λόγω… φόρτου εργασίας.

Για τις 25 Φεβρουαρίου διεκοπή η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη έπειτα από αίτημα του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια. «Έχω κάποιες σημαντικές δίκες που συμπληρώνουν παραγραφές και 18μηνα και ο κατηγορούμενος έχει ακόμη ένα εξάμηνο, ζητούμε μια διακοπή εντός του μηνός Μαρτίου. Ο κατηγορούμενος θέλει να δικαστεί, αλλά αναγκάζεται να προσαρμοστεί στις υποχρεώσεις μου. Επιθυμούμε διακαώς τη διεξαγωγή της δίκης, γι’ αυτό δεν ζητούμε αναβολή αλλά διακοπή», είπε ο Αλέξης Κούγιας ζητώντας διακοπή της δίκης.

Ο συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής δήλωσε αντίθετος στο αίτημα Κούγια για αναβολή, ενώ ο εισαγγελέας εισηγήθηκε διακοπή αλλά με συντομότερη ημερομηνία διεξαγωγής όπως τελικώς και συνέβη. Η δίκη διεκόπη για τις 25 Φεβρουαρίου.

Η άφιξη του Δημήτρη Λιγνάδη στα δικαστήρια
Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου οδηγήθηκε λίγο πριν από τις 09:30 το πρωί ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς.

Κατά την είσοδό του στο δικαστήριο πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον τον πλησίασε και του έπιασε το χέρι.

Το δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων. Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, εξαίρεσε τρεις γυναίκες. Τελικά η κλήρωση ανέδειξε την τελική σύνθεση της έδρας, η οποία αποτελείται από τρεις γυναίκες τακτικούς δικαστές και τέσσερις ενόρκους, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, ενώ άνδρας είναι και ο εισαγγελέας της έδρας.

Ο εκ των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής Γιάννης Βλάχος ήδη σε δηλώσεις του έκανε λόγο για προσπάθεια από την πλευρά του ηθοποιού, να πλήξει οικονομικά κάποιους από τους καταγγέλλοντες, αναφερόμενος σε συγκεκριμένο εντολέα του, ο οποίος έχει ταξιδέψει ήδη στην Ελλάδα από την χώρα που κατοικεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…