Κεντρική Basket League Δέδας: «Αστάθμητοι παράγοντες επηρέασαν το πλάνο»

Δέδας: «Αστάθμητοι παράγοντες επηρέασαν το πλάνο»

Δέδας ΑΕΚ

Ο Στέφανος Δέδας έκανε δηλώσεις για τον αυριανό αγώνα της Basket League κόντρα στη Λάρισα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε λόγο για τα προβλήματα που μαστίζουν την ομάδα τονίζοντας πως βρίσκονται σε φάση ανασύνταξης.

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς. Η δεδομένη χρονική στιγμή ευνοεί τη Λάρισα. Η αντίπαλός μας επιτυγχάνει εξαιρετική πρόοδο τον τελευταίο μήνα, με σημαντικές νίκες και πολύ καλές εμφανίσεις.

Από την πλευρά μας, έχουμε μπει σε μία διαδικασία ανασύνταξης και ενίσχυσης του ρόστερ, αλλά όπως ξέρουν όλοι, τα προβλήματα δεν μας εγκαταλείπουν» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σε κάθε περίπτωση, αυτό που με απασχολεί, είναι το πότε θα επιστρέψουν οι ασθενείς και τραυματίες αθλητές μας, για να κάνουμε έναν πολύ καλό τερματισμό στην κανονική περίοδο. Θέλω να ελπίζω, ότι το ματς της Λάρισας, θα είναι το τελευταίο με χτυπητές αδυναμίες, και ότι στο επόμενο ματς Πρωταθλήματος θα εμφανίσουμε, έστω με καθυστέρηση, μία ομάδα έτσι όπως την είχαμε σχεδιάσει. Δυστυχώς, οι αστάθμητοι παράγοντες επηρέασαν το πλάνο μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …