Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Δέδας: «Αν έπαιζε ο Ολυμπιακός χωρίς 4 γκαρντ, θα νικούσαμε»

Δέδας: «Αν έπαιζε ο Ολυμπιακός χωρίς 4 γκαρντ, θα νικούσαμε»

Δέδας ΑΕΚ

Ο Στέφανος Δέδας υποστήριξε πως αν ο Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς 4 γκαρντ, η ομάδα του θα ήταν αυτή που θα έπαιρνε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

Ο Στέφανος Δέδας μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, δείχνοντας την ικανοποίηση με την εμφάνιση της ομάδας του. Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως οι απουσίες ήταν αυτές που δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να προκριθεί.

Επίσης, ανέφερε ότι αν οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονταν σήμερα χωρίς 4 γκαρντ, η ομάδα του θα ήταν αυτή που θα «τσέκαρε» το εισιτήριο για τον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Δέδας:

Για το παιχνίδι: «Ήρθαμε να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό με στρατηγική και αυταπάρνηση. Αυτό είδαμε. Για να κάναμε την υπέρβαση σήμερα, θα έπρεπε να είμαστε πιο εύστοχοι, ωστόσο είναι μια δύσκολη μέρα για εμάς. Ήθελε διαχείριση, ήταν δύσκολη διαδικασία, σήμερα παίξαμε ομαδικά καλά. Βάλαμε δύσκολα στον αντίπαλο και πάμε στη διακοπή με καλή ψυχολογία.

Ξέραμε ότι αν είμαστε κοντά στο σκορ ο Ολυμπιακός θα προσαρμοστεί. Πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε και είχαμε στοχεύσει να σκοράρει ο Φλιώνης. Μας βγήκε η στρατηγική, αλλά έκανε κάποια plays ποιότητας ο Ολυμπιακός. Η γενική εικόνα ήταν καλή, είδαμε Έλληνες παίκτες με καλή απόδοση. Τώρα στόχος είναι να γυρίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες και να παίξουν αρχικά στο… διπλό, γιατί εκεί τώρα για να βγει το διπλό παίζει ο Μπατής»!

Για τον Κιθ Λάνγκφορντ: «Δεν είναι σε κατάσταση για να παίξει ακόμα ο Λάνγκφορντ, ακολουθεί ατομικό. Η διακοπή βοηθάει σήμερα να βρει τα πατήματα του αλλά έχει χαρακτήρα, έχει θέληση και ο χρόνος κυλά υπέρ του. Από εκεί και πέρα θέλουμε να γυρίσουν και οι άλλοι παίκτες. Μας έλειπαν 4 σούτιγνγκ γκαρντ σήμερα. Με όλο τον σεβασμό και ο Ολυμπιακός αν έπαιζε χωρίς Σλούκα, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκη, ΜακΚίσικ, θα κερδίζαμε. Πάμε στην προετοιμασία τώρα, να παρουσιάσουμε μια καλή ΑΕΚ και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ».

 

 

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…