Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Άσπα Πρεδάρη – Survivor: Συγκίνηση και στενοχώρια από τον σύντροφό της για την αποχώρησή της

Άσπα Πρεδάρη – Survivor: Συγκίνηση και στενοχώρια από τον σύντροφό της για την αποχώρησή της

Survivor

Το βράδυ της Τετάρτης 2/2 η Άσπα Πρεδάρη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor, προκαλώντας έκπληξη στην ομάδα των διασήμων. Κάποιοι από τους συμπαίκτες της μάλιστα, με τους οποίους είχε έρθει αρκετά κοντά, έβαλαν τα κλάματα.

Το πρωί της Πέμπτης, ο σύντροφός της, Θωμάς Βούζας μίλησε στην εκπομπή Love It και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Άσπας αλλά και στη σχέση τους.

Δείτε αναλυτικά:

«Συγκινήθηκα και εγώ εχθές με την αποχώρηση της Άσπας, παρόλα αυτά είμαι και περήφανος για τον χαρακτήρα και το ήθος της Άσπας. Στεναχωρήθηκα μόνο που δεν της δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τόσο αγαπητή», είπε αρχικά ο Θωμάς Βούζας.

Και πρόσθεσε: «Δεν νευρίασα που ο Σπύρος την έβγαλε στον τάκο, αυτό που με ενοχλεί είναι ότι βγήκε η εντύπωση και μέσα στο παιχνίδι, ότι δεν είναι δυνατή παίκτρια, που εγώ θεωρώ ότι δεν ισχύει. Δεν άφηνε το έντονο το μαχητικό στις νίκες της, οπότε ο κόσμος την ξέχναγε. Εγώ κάποιες φορές είμαι επικριτικός με την Άσπα ειδικά όταν πρέπει να αποδώσει σε κάτι».

Σχετικά με το αν θα δήλωνε και ο ίδιος συμμετοχή στο Survivor, σχολίασε: «Όταν δήλωσε συμμετοχή η Άσπα τη στήριξα, ήθελα να φτάσει πιο μακριά, μου λείπει αλλά δεν παίρνω εγώ αποφάσεις για την Άσπα, αλλά ήθελε να ζήσει την εμπειρία. Η Άσπα με είχε ζαλίσει να πάμε μαζί και πήγα χωρίς να το γνωρίζει και είπα αν μπει η Άσπα να με στείλετε και εμένα στο νησί».

Πηγή: Tlife.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…